Strikket morsdagsgave


Morsdagen faller hvert år 2. søndag i mai. Og hvert år fortjener hver mor en fantastisk og personlig gave. Derfor har vi på denne siden samlet et stort antall forslag til hva du kan gi moren din i gave til morsdagen.

Strikking av en gave vil resultere i en unik og personlig gave som mottakeren vil elske. Mulighetene for strikkede morsdagsgaver er mange - bare se nedenfor!

Se alle våre strikkeoppskrifter for kvinner her.

En måte å hylle moren din på er å strikke et vakkert sjal eller teppe til henne. Begge delene kan brukes i mange år og kan brukes flittig hele året. Hvis du har tid og overskudd til å starte et større strikkeprosjekt, er et vakkert sjal eller et varmt teppe et opplagt gavealternativ for moren din.

Det som er bra med å strikke sjal og tepper, er at det kan gjøres på et uendelig antall måter. Derfor kan du også enkelt slå mors smak. Er hun for eksempel. For et enkelt mønster og klassiske farger, kan du finne et mønster som samsvarer med disse ønskene. Hvis hun derimot er interessert i ville mønstre og pangfarger, kan du også enkelt starte et slikt prosjekt.

Nedenfor finner du et utvalg av våre oppskrifter på sjal og tepper. Du kan også lese mye mer om strikkede sjal her og strikketepper her .En annen nydelig gave til morsdagen er en fantastisk hjemmestrikket velværepakke. En slik pakke kan f.eks. består av sminkeputer, håndklær, strikk i håret, såpeposer og kluter. I tillegg kan en deilig krem eller serum som moren din liker tilsettes. Alle delene kan samles i en fin kurv, og dermed har du en perfekt morsdagsgave.

De forskjellige delene av velværepakken tar ikke lang tid å strikke, noe som er en fordel hvis du ikke har hele tiden. I tillegg er mindre prosjekter som kluter og håndklær en perfekt måte å øve på forskjellige strikketeknikker, og samtidig kan du leke med forskjellige farger. Samtidig er det en åpenbar mulighet til å bruke mange av garnrestene.


Se alle våre strikkeoppskrifter på interiør her.

Andre håndterbare strikkeprosjekter som mest sannsynlig vil glede moren din, er prosjekter som grytekluter, kluter, koppetrekk og putetrekk. Slike prosjekter kan enkelt strikkes i rillestrikk og er derfor enkle å komme i gang med. I tillegg er slike gaver veldig nyttige og kan alltid brukes av mottakeren.Du kan også velge å strikke klær til moren din. Er hun for eksempel. helt gal på strikkede vester, kan du gå i gang med et slikt prosjekt. Mange av vestmønstrene våre er enkle og strømpebånd, og det tar derfor ikke lang tid å strikke en vakker og moderne vest. En annen sikker vinner er strikkede sokker. Du kan aldri ha for mange par, og samtidig er et par hjemmestrikkede sokker en super personlig og koselig gave å gi.Strikker moren din selv? Da kan du også velge å glede henne med et nytt strikkepinnesett. Vi har et stort utvalg av pinnesett, og det er definitivt noe som faller i mors smak. Et strikkepinnesett er et must-have for strikkeren, for på den måten står du ikke og mangler pinnestørrelser i tide og utide.

Sjekk ut vårt utvalg av strikkepinner her.

Du kan også gi moren et gavekort. På den måten får hun muligheten til å velge hva hun mangler til sine kreative prosjekter. Gavekortet sendes digitalt, så det er også den perfekte løsningen hvis du ikke er hjemme på morsdagen. Det er enkelt å sende gavekortet digitalt, slik at moren din også kan motta en gave på morsdagen.

Kjøp et gavekort til LindeHobby her

Vil du hekle en gave til moren din i stedet for å strikke den? Da finner du blant våre mange hekleoppskrifter også mange gode tilbud på en fantastisk gave. Bare for å nevne noen: heklede grytekluter, bordbeskyttere og kurver.

Utforsk de mange hekleoppskriftene våre her.

Virkelig morsomt å strikke morsdagsgave :-)