Garnalternativer

Har du et mønster og vil bruke et annet garn enn det som anbefales? Det kan være mange grunner til å bruke et annet garn enn det som opprinnelig ble brukt i mønsteret: Pris, kvalitet og allergi kan alle være faktorer som spiller inn. Derfor har vi prøvd å samle en rekke forskjellige forslag til hva du kan bruke som et alternativ.

Denne guiden utvides stadig og kan brukes til å erstatte et gitt garn med et annet. Hvis du for eksempel har et mønster i Sandnes-garn og vil bruke et alternativt garn, kan du bruke denne guiden.

Vær alltid oppmerksom på løpslengden og strikkefastheten til garnalternativene. Det er alltid lurt å lage en strikke- eller hekleprøve når du bruker et annet garn enn mønsteret sier, så du er sikker på at du får strikket i riktig størrelse :)

Mangler vi et garn du vil ha et alternativ til? Da er vår kundeservice klar til å hjelpe deg underveis. Ved å kontakte oss direkte, kan du også hjelpe oss med å utvide vårt utvalg av alternativer slik at enda flere kan dra nytte av dem.

Hvis du trenger et alternativ til Sandnes-garn, se her:

Sandnes garnalternativer - klikk her

Alternativene til Filcolana finner du her:

Filcolana garnalternativer - klikk her

Alternativene til Ca Ma Rose finner du ved å klikke på lenken nedenfor:

Camarose garnalternativer - klikk her

Nedenfor finner du en rekke forskjellige kategorier av alternativer. Klikk på dem for å finne alternativet du mangler.