Hekle mønster kurve


Hekling av ditt eget interiør har blitt veldig populært, og heklede kurver er ikke noe unntak. Mulighetene er veldig mange med den fine, heklede kurven. De kan begge brukes til oppbevaring av større gjenstander som puter eller tepper, men de kan også lages til oppbevaring av egne heklede tallerkener, kluter eller til de små tingene som trenger en fast plass i hjemmet.

Finn vårt store utvalg av gratis oppskrifter på heklede kurver her.

De vakre kurvene kan brukes på alle stedene der du trenger en personlig og vakker oppbevaring. Kurvene er en flott mulighet til å tilpasse hjemmet ditt, slik at du kan vise frem kreasjonene dine, men også bruke dem praktisk. Det er også mulig å hekle lokk til kurvene, så det er mulig å lagre innholdet bedre unna.

En kurv kan også hekles rundt et blomsterpotteomslag for å gi hjemmet litt mer farge.

Heklekurver hekles så ofte i enten båndgarn, stoffgarn eller flere tråder av bomullsgarn . Dette er gjort for å få deg tykk på kurven, som kan stå alene. Båndgarn er et elastisk bomullsgarn, som ofte består av resirkulert bomull og en syntetisk fiber som polyamid for å gi det styrke og elastisitet. Beltegarn som Ribbon XL eller Mayflower Ribbon kan brukes til alle slags interiører som vesker, tepper, hundekurver, lagerkurver, bordbeskyttere og grytekluter.

Se vårt utvalg av båndgarn her

Stoffgarn er laget av resirkulert T-skjortegarn. Garnet tilsettes litt elastan, noe som gjør det mer elastisk, noe som er en klar fordel når du hekler kurver. Når garnet er laget av resirkulerte tekstilrester, betyr det også at de forskjellige fargene kan komme i mange nyanser. I likhet med Ribbon er stoffgarn ideelt for mange forskjellige typer interiørprosjekter, så hvis det er overflødig garn igjen fra kurven din, kast inn et par heklede grytekluter som passer.

Her kan du se vårt utvalg av stoffgarn.

Bomullsgarn er også et favorittvalg for heklekurver, og garnet kan brukes til klær, interiør, bamser og heklede kurver. For å oppnå en stor kurv, hekles med mer enn en bomullstråd. Det er mulig å hekle en kurv i en tråd 8/8 bomull, men da er det stor sannsynlighet for at kurven vil kollapse, da du må hekle veldig tett. Derfor anbefaler vi i utgangspunktet å hekle med 2-3 tråder bomullsgarn til en kurv.

Oppdag ditt nye favoritt bomullsgarn her

De heklede kurvene er enkle å tilpasse slik at de passer til hjemmet ditt. Sy en lærrem i kurven som passer godt med fargene i hjemmet ditt, eller utforsk de mange morsomme hekleteknikkene som kan brukes til å lage en kurv. Et lokk kan også hekles, noe som kan gjøre lagringen mer usynlig.

Vil du ha en kurv til barnerommet? Begynn med å lage morsomme ansikter på kurvene, eller gi den gass med fargene. Det er mange alternativer med de heklede kurvene, og bare fantasien setter grenser.

Oppskriften på de to søte dyrekurvene kommer i både store og små.

Når du begynner å hekle kurven din, er det viktig å ha riktig heklenål. Det kan være vanskelig på fingrene med det tunge garnet og de stramme maskene. Derfor anbefaler vi en heklenål som passer godt i hånden slik at du ikke overbelaster fingrene. Det er en veldig personlig ting hvordan heklenålen passer til deg, men du kan lese mer om heklenålene våre her

I stedet for å hekle bunnen kan du også velge å bruke lærbunn. Skinnbunnen kan gi mer stabilitet i kurven, og i tillegg bidra til et deilig og elegant skinnutseende i kurven. Kombiner lærbunnen med det vakre Go Handmade Bohéme Velvet Double garnet og en lærreim , så har du faktisk kurven over. Finn oppskriften på kurven her

Hvis du er interessert i å hekle enda mer interiør til hjemmet ditt, så kan vi hjelpe med dette også. Vi har et stort utvalg av oppskrifter for forskjellige interiører som heklede tepper , puter , grytekluter og avføring .

Les mer om våre hekleoppskrifter her og se hele det store utvalget av gratis hekleoppskrifter her .

Vi håper at du nå er helt klar til å komme i gang med den heklede kurven din :)

Nytt ;-)