Perleplater - et kreativt univers


Velkommen til vårt kreative perleunivers! Her på LindeHobby elsker vi å utfolde oss kreativt, og vi gjør alt vi kan for å få deg på bølgen. På denne siden kan du få en oversikt over vårt utvalg av perleplater og fargerike perler og få inspirasjon til ditt neste kreative prosjekt.


Se vårt store utvalg av perleplater her.

Å lage perleplater kan være nostalgisk for mange voksne og gi gode minner fra barndommen. Men perleplater er ikke bare en fortid. I den grad er perleplater fortsatt en hit med barn i alle aldre. Å leke med perler og lave perleplater er en fantastisk aktivitet for fordypning og kreativitet, og her får du virkelig muligheten til å leke med forskjellige farger, former og motiver. Perleplater kan i den grad danne rammen for timevis med lek.

Vi har et stort utvalg av perler og perleplater . Platene våre kommer i mange forskjellige former og størrelser, og du kan velge å kjøpe en plate eller flere plater sammen. Vi har både de klassiske formene, som stjerne, hjerte og firkant, og et bredt utvalg av plater med former som. prinsesse, bil eller dyr.

Spesielt våre perleplater med dyr er ganske populære, og i dette utvalget finner du motiver fra en dinosaur, en sommerfugl og en ponni.

I vårt utvalg av perleplater finner du også forskjellige størrelser. Vi har Hama perleplater i både store og små størrelser, slik at du kan finne akkurat den platen du mangler.

Se de store perleplatene våre her.
Se de små perleplatene våre her.

Å lage perleplater kan danne rammen for en morsom aktivitet for både barn og voksne. Her er det bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan sette sammen de vakre perlefargene og hvilke motiv du kan lage. Samtidig er det å lage perleplater en veldig fin øvelse for barn, da det utvikler deres fine motoriske ferdigheter og styrker konsentrasjonsevnen.

Etter at du har laget perleplaten og stryket den, kan du bruke perleplaten til mange ting. Et klassisk formål med perleplater er å bruke dem til vakker dekorasjon og pynt i hjemmet. Dette kan gjøres ved å trekke en streng gjennom dem og henge dem opp i for eksempel vinduskarmer, i lamper eller som takdekorasjon.

Kjøp gjennomsiktig strykepapir her.

Du kan også lage forskjellige bokstaver på perleplater og deretter danne ord som kan tjene som vakre tegn på dører. Her er det ingen grenser for hva man kan skrive, og bare noen få ideer kan være navnet på personen som bor i det tilstøtende rommet, "Kontor" på døren til kontoret eller "Velkommen hjem" på ens inngangsdør. For å forme bokstaver eller tall, vil det være perfekt å bruke en av de store perleplatene , og spesielt de firkantede perleplatene.

Som dekor kan du også velge å plassere den strøkne perleplaten i en fin ramme. På denne måten vil perleplaten tjene som et fint spark til resten av innredningen. En fin perleplate - i en ramme eller ikke - kan selvfølgelig også brukes som den perfekte, personlige gaven til noen du bryr deg om.

Hvis du mangler et vakkert smykke, kan du også la kreativiteten din utfolde seg og lage dine helt egne unike armbånd og halskjeder med vakre perler. Utforsk fantasien og lag smykkene som passer deg og din smak.

Blant perleplatene våre finner du perleplater som passer til jul. Lag for eksempel den søte julenissen og bruk den som en fin julepynt på juletreet.

Perleplater til jul - se her.

Her på nettstedet vårt finner du et stort utvalg av Hama-perler . Her kan du velge mellom mange vakre farger. Vi har pakker med enfargede perler, hvor du kan velge mellom mange forskjellige farger, pakker med en blanding av farger, pakker med stripete perler og pakker med gjennomsiktige perler.

Du kan også velge mellom pakker på 1000 stk. og opptil 13 000 stykker. Perlene våre kommer i poser, bøtter eller oppbevaringsbokser. Med en av våre Hama oppbevaringsbokser får du en stor mengde perler, samt forskjellige penneplater, motivark, instruksjoner og strykepapir. Med andre ord får du her en boks med alt du trenger når du spiller med Hama-perler.

Du kan også velge å kjøpe et av våre mindre sett, som inkluderer både perler og forskjellige platemotiver.

Hama Beads - Velg favorittfargene dine her.

Få kreativiteten og fantasien i gang, og se frem til timevis av kreativ lek med hele familien med vårt store utvalg av perler og perleplater.
Nytt :-)