Strikkemønster på Poncho & Shawl

Et vakkert sjal eller en varm poncho er et strikkeprosjekt hele tiden. På denne siden kan du utforske de mange gratis mønstrene for ponchoer og sjal. I utvalget finner du både små og store sjal, samt ponchoer og poncho-bluser.

Alle oppskriftene inviterer til kos og varme, men er også veldig elegante med sine egne fine detaljer. Enten du trenger et sjal eller en poncho til hverdags eller fest, til innendørs eller utendørs bruk, er det noe for ethvert behov og enhver smak på dette nettstedet.

Hos LindeHobby har vi garn til blant andre DROPS, Järbo, Go Handmade og Du Store Alpaca. Vi har også et stort utvalg av runde pinner. Derfor kan du enkelt og raskt komme i gang med ditt neste kreative prosjekt.

Alle oppskriftene er gratis og kan lastes ned direkte fra nettstedet. Nytt :-)

Se de siste gratis mønstrene for poncho og sjal her.
Se alle våre strikkeoppskrifter for kvinner her.

0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
1.394,09 NOK
1.398,43 NOK
Du sparer: 4,34 NOK
0 omtaler
Pris fra
784,24 NOK
788,58 NOK
Du sparer: 4,34 NOK
0 omtaler
297,00 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
884,93 NOK
893,15 NOK
Du sparer: 8,22 NOK
0 omtaler
884,93 NOK
893,15 NOK
Du sparer: 8,22 NOK
0 omtaler
884,93 NOK
893,15 NOK
Du sparer: 8,22 NOK
0 omtaler
332,80 NOK
339,25 NOK
Du sparer: 6,45 NOK
0 omtaler
295,33 NOK
299,95 NOK
Du sparer: 4,62 NOK
0 omtaler
0 omtaler

Hjemmestrikkede sjal

Strikkesjal er superpopulært, og selvfølgelig forstår vi det godt. Det er en rekke fordeler med sjal. Det er et rimelig strikkeprosjekt som også gir god praksis innen ulike strikketeknikker, og et hjemmelaget sjal kan vare i flere år - kanskje flere generasjoner. I tillegg er det et stort antall forskjellige sjaloppskrifter, så det vil være både de som passer for koselig og hverdagslig bruk, og noen som passer for mer festlige arrangementer. Som en finpuss er det også mange sjal som i tillegg til å kunne varme opp skuldrene, også kan fungere som et varmt og deilig skjerf.

Derfor, når du skal begynne å strikke et sjal, kan du vurdere hva du vil bruke sjalet til. Bør den brukes innendørs eller utendørs? Bør det fungere som et varmt og koselig sjalteppe på sofaen? Bør det brukes til hverdagsantrekket? Eller skal den kunne brukes som et vakkert og elegant element til festlige anledninger? Uansett hvilket sjal du vil strikke, så finner du garantert det perfekte mønsteret på denne siden.

Møt vintersesongen

Med en hjemmestrikket poncho eller poncho-bluse kan du oppdatere garderoben din og gjøre den klar for den kommende høst- og vintersesongen. En poncho er et fantastisk plagg som kan kombineres med forskjellige antrekk, for eksempel over en kjole eller for en bukse. Avhengig av værmeldingen kan ponchoer brukes både som en varm genser eller som en overgangsfrakk. En ting er imidlertid sikkert: En hjemmestrikket poncho vil alltid være perfekt for å varme deg opp på kalde dager.

Blant våre gratis oppskrifter er ponchoer i mange forskjellige nyanser. Noen er perfekte for utendørs bruk, mens andre er perfekte for innendørs komfort. I tillegg har noen ponchoer et fint og fargerikt mønster, mens andre er strikket i en farge med et enklere mønster. Det vil være noe for enhver smak. Det er bare å velge riktig oppskrift for deg.

Noe for enhver strikker

Et sjal eller poncho kan strikkes på mange forskjellige måter. Hvis du har et favorittmønster eller noen favorittfarger du vil sette sammen, har du en god mulighet til å implementere det i sjalet eller ponchoen du strikker. I vårt utvalg av mønstre kan du også få muligheten til å lære noen nye og forskjellige strikketeknikker. Noen sjal er strikket, for eksempel med riller og hullmønstre, vendinger, patenter eller ribber. Og noen ponchoer strikkes med vendinger og hull, spor eller striper.

Du kan velge å strikke et sjal eller poncho med flere farger, for eksempel i en fin mønstrestrikk, eller i bare en farge, som gir et renere og enklere utseende. I vårt utvalg av mønstre vil du kunne finne sjal og ponchoer som er strikket i forskjellige garnfarger, størrelser og med forskjellige teknikker og mønstre. En ting er sikkert: det er mye å velge mellom i vårt utvalg av gratis oppskrifter.

Finn garn og nåler til sjalet eller ponchoen

Når du har valgt et strikkemønster du vil starte med, vil mønsteret indikere hvilket garn du skal bruke. Mange av våre sjal og ponchoer er strikket i varme og myke garntyper, som ull, alpakka, merino og mohair. Vi tilbyr spesielt mange flotte sjalmønstre fra DROPS. Garn fra vårt enorme DROPS garnutvalg har blitt brukt her . Utforsk utvalget og utforsk de mange vakre garnfargene her .

Hos LindeHobby finner du et stort utvalg av strikkepinner . For de fleste mønstre vil det være ideelt å strikke med rundpinner, da de er perfekte for å strikke større prosjekter med. Med rundpinner kan du enkelt holde rede på sømmene dine og sørge for at det er plass til dem alle. Alle våre runde pinner er av god kvalitet, og vi har pinner i forskjellige materialer, tykkelser og lengder. Så det er noe for enhver smak og ethvert behov for strikking.

Når du har funnet riktig garn og riktige nåler, kan du raskt begynne å strikke et sjal eller poncho. Alle våre strikkeoppskrifter på denne siden er gratis og online og kan lastes ned direkte. Bare klikk på den valgte oppskriften og klikk på den store blå lenken for å laste ned oppskriften gratis.