Scheepjes

Elsker du farger, og vil du derfor at ditt neste strikkeprosjekt skal være preget av det? Så bør du sjekke ut vårt utvalg av garn fra Scheepjes. Det store og kjente nederlandske merket har produsert garn i mange år. Faktisk dateres selskapet tilbake til 1600-tallet, men selskapet fikk først navnet sitt offisielt på 1930-tallet. Herfra vokste produksjonen av garn raskt, men med lønnsøkninger, innføringen av en fem-dagers arbeidsuke i Nederland og konkurranse fra Europa i løpet av 1960- og 1970-årene endte selskapet konkurs i 1988. I 2010 imidlertid selskapet ble kjøpt, så i dag er det igjen mulig å kjøpe garn fra det populære nederlandske merket. I dag handles det ettertraktede garnet over store deler av verden, spesielt i Europa i fysiske butikker, men også online.

Mange egenskaper så vel som mange farger

I vårt utvalg av garn fra Scheepjes finner du et stort utvalg av farger og kvaliteter av garn som kan brukes til mange forskjellige prosjekter. Som du kan se i utvalget nedenfor, selger vi garnet i forskjellige kvaliteter, som hver har mange forskjellige egenskaper. Enten du for eksempel vil hekle eller strikke en bamse, babyklær eller et fint sjal, tilbyr Scheepjes akkurat det garnet du trenger og i akkurat den fargen du vil ha. Hos LindeHobby har vi et veldig bredt utvalg av forskjellige nyanser av garn fra Scheepjes. I tillegg er garnet selvfølgelig av super høy kvalitet og er samtidig veldig mykt, så det er nesten ingen grenser for hva garnet kan brukes til.

 

Copyright 2022 © LindeHobby.no

0 omtaler
1 omtaler
3 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
35,78 NOK
39,75 NOK
Du sparer: 3,97 NOK
0 omtaler
2 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
2 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
565,76 NOK
628,63 NOK
Du sparer: 62,87 NOK
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
31,25 NOK
0 omtaler
0 omtaler

Få instruksjoner på denne siden

Hvis du klikker på de forskjellige garnetypene, finner du informasjon om vekten og lengden på det valgte produktet, anbefalte nåler, strikkefasthet, pris og vaskeanvisninger. I tillegg vil det være en grundig beskrivelse av de forskjellige kvalitetene og veiledningen for hvilke egenskaper garnet har, og derved hvilke prosjekter det er gunstig å bruke det til. I tillegg er det også her du finner det nøyaktige og store fargevalget, og her vil du raskt oppdage at garnet er tilgjengelig i alle regnbuens farger. Under de forskjellige kvalitetene vil du også kunne finne anmeldelser av produktene fra andre kunder, mens du også kan skrive en anmeldelse hvis du ønsker det.

Bestill garnet ditt i dag og få det levert på døren i morgen

En fordel med å handle på LindeHobby er at du kan se sortimentet vårt når det passer deg, bestille når du har tid og i de fleste tilfeller få bestillingen levert til ønsket adresse dagen etter. Vi sender hver dag til 16, så kundene våre er garantert en rask levering. Hos oss kan du betale med MobilePay, og på denne måten kan du bestille varene dine trygt, enkelt og raskt. Hvis du vil vite mer om oppdateringer i vårt utvalg av garn fra Scheepjes eller fra et av våre andre merker, kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev eller følge siden vår på Facebook.