Hekle mønsterplater


Elsker du også å skjemme bort deg selv? Ja, da er de søte heklede platene bare et prosjekt for deg. De er veldig raske å lage, og når teknikken bak den magiske ringen er blitt lært, er det ingen vei tilbake til å komme i gang med dine egne heklede tallerkener.

Se våre oppskrifter på hekleomgang her

Heklede brett kan hekles med forskjellige teknikker, avhengig av hva du foretrekker. Noen er mer for klassikerne i faste sting, mens andre kaster seg i stang- eller boblesøm. Uansett hvilken teknikk du foretrekker, har vi et hekleoppskrift for deg.

Se vårt store utvalg av gratis hekleoppskrifter her.

Hvis du vil hekle puta i boblesøm, er det mulig å oppnå en mykere og tykkere effekt, som minner om en vanlig bomullspute. Boblemasker bidrar til å skape en større tykkelse og bredde på puten, noe som gjør de små putene tykkere og deiligere mot huden.

Hvis du derimot vil ha en pute som kan brukes til å skrelle og skrubbe, anbefaler vi å kaste deg over elektroder i enten stenger eller faste sting. Disse putene har mer struktur i overflaten, noe som kan bidra til å fjerne døde hudceller og ta vare på huden.

Se vårt utvalg av heklede tallerkener her.

Når du velger garn til rundkjøringen, er det viktig å velge et garn som kan vaskes i maskin ved høye temperaturer. Når de vaskes i 60 grader, dør bakterier og mye skitt kan fjernes. I tillegg er det også viktig å velge et naturlig garn som kan absorbere vann og væske slik at rensemiddel og vann kan suges inn i rollen som å fjerne sminke og rense ansiktet.

Her er to typer garn som er ideelle for brettene: bomull og bambus . Bomull har blitt brukt til brett i mange år, da det oppfyller både krav til maskinvask og god absorberingsevne. Hvis du vil ha en enda mykere effekt, er det godt å velge et blandegarn mellom bomull og bambus, som er utrolig mykt av de fine bambusfibrene. Blandegarnet kan anbefales spesielt til plater, som skal brukes til å fjerne sminke forsiktig fra huden.

Finn alle bomullsgarnene våre her

Se vårt store utvalg av bambusgarn her

Vi kan også tilby mønstre for strikkeputer hvis du er mer interessert i å svinge strikkepinnene. De små sminkeputene er raske å brette og kan strikkes godt og tykke slik at de kan føles like bra som en heklet runde.

Her kan du se oppskriftene våre på strikkede sminkeputer.

De små platene er også en fin gave å gi. Kombiner det med et sett med kluter og en såpe, så har du den perfekte vertinne-gaven. Les mer om våre heklede kluter her og finn alle oppskriftene våre på heklede kluter.

Vi håper du nå føler deg klar til å komme i gang med heklerunden :-)