DROPS - Sokkegarn

Vakre, strikkede sokker er noe mange av oss liker å ha på gjennom hele livet. Strikkede sokker er perfekte for den nyfødtes små, krøllete tær, som til enhver tid må holdes varme, for det eldre barnet, som reiser rundt i huset og ikke alltid husker tøfler, for tenåringen, der alle elementene i antrekket - inkludert sokker - er alltid nøye utvalgt og passer til resten, og til den eldre damen, som selv strikker og velger farger og mønstre til de nye sokkene. Kort sagt, strikkede sokker er for alle! Derfor er det også spesielt viktig for oss å gi kundene våre stor frihet når det gjelder sokkegarn, og i vårt sortiment er det mange forskjellige farger, garntykkelser og typer du kan bruke til dine nye strikkede sokker.

Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
26,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
29,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 48% Bomull / 48% Akryl / 4% Metall
30,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
31,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
34,95 NOK
0 omtaler

Kvalitet og mangfold

Alle våre forskjellige varianter av sokkegarn er fra DROPS, og kvaliteten skinner gjennom i alle typer garn. DROPS Fabel er noe som er det mest holdbare sokkegarnet du kan få. Den er 4-tråds så vel som supervasket, noe som betyr at den kan vaskes i maskin.

I motsetning til vanlig sokkegarn er Fabel spunnet i en veldig myk og fin ullkvalitet, som sørger for utrolig deilige sokker. DROPS Alaska er et helt klassisk, ubehandlet garn i 100% ull, og ullen blir ikke utsatt for noen form for kjemisk behandling før farging. På denne måten blir de beste egenskapene til ullen fremhevet på den beste måten. DROPS Nepal er et annet tykt luksusgarn, som består av 35% alpakka og 65% ull, og denne spesielle blandingen understreker den silkemyke overflaten på alpakkaen og ullens dimensjonsstabilitet. Disse tre typer garn er bare et lite utvalg av vårt utvalg, og hvis du for eksempel ønsker andre garnblandinger, er det definitivt en mulighet til å møte dine behov i vårt sortiment.

Alle regnbuens farger

Våre forskjellige typer sokkegarn kommer i et bredt og variert fargespekter som dekker både de vakre og naturlige jordfargene, de klarere fargene og de flerfargede trådene, og ditt valg vil gjenspeiles i den enkelte sokken, og du får alltid unike design.

Har noen av våre sokkegarnruller fått din interesse og fått strikkepinnene til å vibrere? Så er det heldig at vi garanterer en rask og sikker levering, akkurat som vi alltid er klare til å gi deg råd hvis du har veldig spesifikke ønsker og visjoner for dine kommende, strikkede sokker.