Hvordan male Doodles

Tegning og maling av doodler har gradvis blitt en hel kunst og har utviklet seg til forskjellige stiler. Du vet, du har en lang telefonsamtale, og du har papir og blyant med deg, og det er noen doodles på papiret - det kalles doodles i dag.

Les enda mer om maling på stein her

Brukt her:
Blyant
Viskelær
penn
Stenlak
Børste

Lenke til materialer er nederst på siden

Slik gjør du det

  1. Finn noen gode steiner på stranden - i forskjellige størrelser og former
  2. Vask steinene grundig i lunkent vann med tilsatt vaskemiddel slik at smuss og sand fjernes og la dem tørke (noen ganger bruker jeg en tørketrommel, så går det litt fortere).
  3. Hele steinen er malt med hvitt blekk. Fargene du legger på får en klarere fargetone.
  4. Mens den hvite fargen tørker, begynner jeg å doodle (lav frills) på blyantpapir. Når jeg har funnet et spennende uttrykk, skal det males på steinen.
  5. Som du kan se i eksemplet, har prikker i forskjellige farger og i forskjellige størrelser primært blitt brukt. Det kan også være trekanter, linjer osv.
  6. Når motivet er ferdig, kan du avslutte med et strøk med steinlakk. Lakken får steinen til å skinne, og i tillegg kan steinen også dekorere utsiden av en seng eller på et hagebord. Jo flere lag med lakk du bruker, jo mer skinnende blir steinen.

Vil du ha doodles i et tema? Da kan du lese mer om maling på stein til påske her

TIPS:

Hvis du bruker poscatusses, kan du skyve litt maling ut av poscatus ved å trykke spissen inn flere ganger. Forsikre deg om at overflaten du legger på malingen ikke er absorberende. Du dypper tusjpennen i malingen eller bruker en pensel. Det er veldig bra når det er et stort område som må farges - og du ikke har en av de tykke markørene.

I tillegg kan du blande farger på samme måte; hvis du ikke har en oransje farge, kan du skrive ut litt gul og rød farge og blande med en pensel (den oransje fargen blir ikke så frisk og sterk som på en oransje markør).

Utforsk de mange typene børster her

Du kan også lette fargene dine; Hvis du for eksempel vil ha en lysegrønn, skriver du ut hvite og grønne blekk og blander dem.

Se vårt store utvalg av markører her

Bonusinformasjon:

Du kommer langt med fargene hvitt og svart, samt primærfargene gul, blå og rød.
Gul blandes med blått for å få en grønn farge
Blå blandes med rødt for å få en lilla farge
Rød blandes med gult for å få en oransje farge

Nytt :-)

Materialer

Staedtler

Posca

Blyanter (inneholder 3 blyanter, viskelær og blyant tips)

Muligens. Børste

Stein lakk (lenke kommer senere)

Andre produkter du kan male og tegne med kan du se på her