Strikket gave til baby


Har en nyfødt nettopp kommet til familien eller vennekretsen? Og i anledning strikking, vil du ha en personlig gave til den lille som både baby og foreldre kan ha nytte av? Da har du kommet til rett sted. Her får du inspirasjon til et bredt utvalg av gaver som du kan strikke til baby.Se alle strikkeoppskriftene våre til baby her.

Alternativene for strikkede babygaver er mange. Det som gjelder de fleste er at de er håndterbare og morsomme prosjekter som ikke er for tidkrevende. I tillegg faller hjemmestrikkede gaver alltid i god jord hos mottakeren, noe som bare gjør gleden ved å strikke enda høyere!

Et hjemmestrikket babyteppe er alltid en sikker vinner når det gjelder gaver til babyen. Å strikke et teppe eller babypakning er et fantastisk og koselig prosjekt, som også er mye mer overkommelig enn å måtte strikke et teppe til en voksen.

Med et strikket babyteppe kan du også leke med forskjellige eller nye strikketeknikker og sette sammen vakre farger. Det er ingen eneste måten et babyteppe skal se ut. Bare fantasien setter grenser, og det er akkurat det som er så fantastisk med å strikke tepper!

Vi tilbyr et bredt utvalg av gratis mønstre for strikkede babytepper. Bare velg din favorittoppskrift og kom i gang med dette fantastiske prosjektet.

Les mer om strikkede babytepper her.


Klær til babyen vil også være et hyggelig prosjekt. Mulighetene her er veldig mange: kyss, sokker, tøfler, kjeledress, bleiebukse, hatter, bluser eller kanskje en dåpskjole?

Et enkelt og tydelig prosjekt er f.eks. å strikke et kyss eller en hatt. Samtidig er du garantert et morsomt og koselig prosjekt, ettersom du kan leke med farger og mønstre her. Nedenfor ser du tre av oppskriftene våre, som inneholder to søte hatter som ser ut som et blåbær og et jordbær, samt et veldig hyggelig kyss med striper. I alle tre oppskriftene kan du sette sammen nøyaktig de fargene du liker best. Resultatet skal nok uansett være bra!Andre håndterbare prosjekter, som heller ikke er veldig tidkrevende, er bleiebukser, sokker eller tøfler til den lille. Sjekk ut de mange babyoppskriftene våre, og finn bare bleiebuksene eller babysokkene du vil komme i gang med. Hvis du ennå ikke har strikket bukser eller sokker før, vil du også få et prosjekt her som kan lære deg nye teknikker. Samtidig er ikke prosjektet forvirrende, ettersom strikking til en baby ikke krever så mye garn - og dermed ikke så mye tid.En annen gave som garantert faller i god jord er en strikket dress eller rideveske. Dette er supergode og praktiske gaver, som også indikerer at du virkelig har brukt tid og krefter på den vakre og unike gaven.

En fin og god hjemmestrikket gave til en baby er også en søt bamse. Vi tilbyr ulike oppskrifter på søte kosedyr og bamser som er strikket. Hvis du også liker å hekle, kan du også sjekke ut våre hekleoppskrifter på dyr og leker ! Her finner du et stort antall oppskrifter for f.eks. søte bamser, matleker, koselige kluter og søte motiver til f.eks. trerings.Se alt tilbehør til dyr og leker her.

Ha det gøy med din strikkede gave til babyen :-)