Hekle mønster nett

Ser du også etter riktig nettverk for deg selv? Eller kanskje du leter etter nettet som passer kjæresten din perfekt? Uansett hvilken type heklenett du leter etter, kan vi nesten garantere at du finner den rette blant vårt store utvalg av heklenett. Her har vi samlet en rekke oppskrifter, tips om garn og triks for å oppnå det perfekte nettet for deg.

Se vårt store utvalg av gratis mønstre for heklegarn her.

Heklenett kan brukes til en rekke forskjellige formål, og derfor kan de også se veldig forskjellige ut. Noen er mindre og er perfekte som fruktnett for barnet eller når du handler. Andre garn er større og tykkere, slik at de kan bære den tunge vekten av nyinnkjøpte varer. Andre er laget for daglig bruk - som en stor veske. Så det er mange forskjellige alternativer når det gjelder heklenåler.

Et av de mest populære formålene med heklet garn er strandnetting. Strandnett er ofte laget med store luftbuer, så selve nettet veier ikke mye, men kan inneholde mange håndklær og andre strandtilbehør. Strandenettverket er også veldig smart fordi de tar opp ganske mye innhold.

Nedenfor har vi samlet en rekke strandnettverk. Klikk på bildet for å gå direkte til oppskriften.

Hvis du derimot vil at et nettverk skal brukes til shopping, så er det et tettere nettverk du bør gå for. Handlenett skal helst være tette slik at de små tingene ikke rømmer gjennom hullene på vei hjem. I tillegg betyr tettheten også at stingene støtter hverandre bedre, slik at nettet ikke gir etter for vekten. For handlenett anbefaler vi alltid å bruke to tråder av 8/4 bomull, 2 tråder av lin / bomullsgarn eller 1 tråd av 8/8 bomull . Dette er noen av de sterkeste garnene på markedet.

Utforsk bomullsgarnet vårt her

Les mer om lingarn her.

Bomullsgarn er et ekstremt opplagt valg av garn når det gjelder heklenett. Bomullsgarn er ekstremt slitesterkt og fordelene med heklet bomull er at det er lett å jobbe med, kommer i et utall vakre farger, og at det kan vaskes i maskin. I tillegg er bomull en av våre billigste garnkvaliteter, og ofte trenger du bare en nøkkel for å strikke en hel klut.

Bomullsgarn - se hele utvalget her.

Flere av bomullsgarnene våre kan vaskes i maskin 60 grader. Dette er en klar fordel fordi bakteriene på rutenettet dør av høy varme. Når du finner et bomullsgarn på denne siden, er det en vaskeveiledning for garnet. Vi har et bredt utvalg av bomullsgarn som kan vaskes i bare 60 grader, og blant dem finner du de to veldig populære garnene Mayflower Junior Cotton 8/4 og DROPS Paris . Begge eiendommene kommer i mange vakre farger.

Det kan også gi nettet en veldig fin effekt hvis du hekler det i et av garnene våre med fargeskift. Her får du en helt unik effekt av det fargeskiftende garnet, da det virkelig kommer til sin rett i et heklet nett.

Se vårt store utvalg av garn med fargeendring her.

Vi håper du nå føler deg klar til å komme i gang med ditt eget heklenett.

Nytt :-)