DROPS - Superwash

Vi kan nok fort bli enige om at strikkede og heklede plagg er vakre, personlige, morsomme å lage og enda morsommere å bruke. Det som noen ganger betyr at du enten ikke har lov til å strikke genseren du har drømt om, eller ikke har lov til å bruke de luftige, strikkede sokkene du har fått, er at de ikke kan vaskes i maskin, og at de derfor er så lenge i bunnen av vaskekurven at man glemmer alt om dem. Slik er det for mange, og det er synd. Derfor er det viktig for oss å ha forskjellige typer garn med den spesielle supervaskbehandlingen i vårt sortiment.

Copyright © LindeHobby.no

Materiale_227: 100% Merinoull
41,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 100% Ull
26,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 50% Ull /50% Bomull
39,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
26,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
29,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
31,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Nylon
34,95 NOK
0 omtaler

Super praktisk

Superwash-garnet er veldig slitesterkt og kan til og med vaskes i maskin i opptil 40 grader. Vi anbefaler imidlertid alltid all bruk av tøymykner, da det kan skade klærne. At supervaskegarnet kan vaskes i maskin betyr ganske enkelt at du kan komme i gang med et bredt spekter av prosjekter som du kanskje ikke har klart å gjøre før nå: barneklær, bluser, sokker og mye mer. Felles er at den holder veldig bra og lenge til tross for mye bruk, slitasje og vask. Hvis du planlegger å lage noe til en gave, kan du kjøpe en av våre smarte etiketter med vaskeinstruksjoner, slik at mottakeren aldri er i tvil om hvordan du skal ta best mulig vare på det nye produktet.

Vi selger mange forskjellige typer slitesterkt og supervaskebehandlet garn, inkludert ren ull, ren merinoull og forskjellige ull- og bomullsblandinger. Mulighetene for å bruke garnet er uendelige.

En av våre superwash garntyper er Fabel, som for eksempel passer utrolig godt med vakre og fargerike sokker, da garnet kommer i mange forskjellige fargekombinasjoner, og spesielt de forskjellige flerfargede modellene er veldig populære i vårt sortiment. I tillegg er Merino Extra Fine-modellen, basert på garnets mykhet, helt egnet for barne- og babyklær, da det også er helt riperfritt.

Kom i gang - enkelt og raskt!

Ta en titt på nettstedet vårt og finn nøyaktig supervaskegarnet som passer deg og dine behov. Vi garanterer rask og sikker levering, hyppige tilbud samt råd og veiledning hvis du er i tvil om noe. Vi svarer gjerne på spørsmålene dine.