Strikkemønster til baby

Velkommen til YarnLivers utvalg av babystrikkemønstre. Her finner du et stort utvalg av strikkeoppskrifter for både nybegynnere, lette å praktisere og erfarne strikkere. Blant vårt utvalg av strikkeoppskrifter til baby, finner du det meste av klærne til babyen. Alt fra gensere, gensere, jakker, cardigans, hatter, små votter, babysko, bukser, smekkbukser og kjoler til babytilbehør som tepper og wraps, ridevesker, nisseluer, dåpskjoler og fine krager.

Mange av strikkemønstrene i serien er gratis, mens andre mønstre selges til gode og rimelige priser. De gratis strikkeoppskriftene kan lastes ned direkte fra nettstedet til nettbrettet, datamaskinen eller telefonen. Selvfølgelig kan du også velge å trykke oppskriftene. Oppskriftene som selges til rimelige priser må klikkes i handlekurven, betales for, og deretter kan de leses på skjermen eller skrives ut på samme måte.

0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
230,80 NOK
237,80 NOK
Du sparer: 7,00 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
160,30 NOK
165,90 NOK
Du sparer: 5,60 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
669,86 NOK
679,23 NOK
Du sparer: 9,37 NOK
0 omtaler
554,69 NOK
559,03 NOK
Du sparer: 4,34 NOK
0 omtaler
Pris fra
449,03 NOK
450,85 NOK
Du sparer: 1,82 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler

Dra nytte av den lange ventetiden til koselige strikkeprosjekter

De ni månedene av svangerskapet kan føles uendelig lang. Både fordi du mest sannsynlig gleder deg til å møte den lille nye, men også fordi en graviditet kan være vanskelig for kroppen din og kreve mer stillesittende øyeblikk og avslapning enn vanlig.

Det kan også være at du venter på babyen som en fremtidig besteforeldre, venn av den vordende moren eller en annen familie, og i slike tilfeller kan spenningen også være så stor at månedene føles uendelig lange. Mens du venter, er det ikke noe mer koselig enn å bruke tid på å lage fine, personlige og nyttige ting og gaver til den lille.

Hvis du er gravid, kan et strikkeprosjekt være en koselig underholdning for hvileperioder på sofaen eller sengen. På den måten har du noe koselig å ta vare på mens du hviler og tar vare på deg selv og babyen din.

Strikkeklær og tilbehør til babyen din kan også være veldig meditativ og en koselig og mental forberedelse for ditt fremtidige liv som foreldre. Det er vanskelig å ikke forestille seg hvor fin den lille babyen vil se ut i babypakken eller genseren du strikker.

Alle kan være med

Du kan lett kaste deg inn i et strikkeprosjekt for baby, selv om du verken er en god eller en erfaren strikker. Hos oss finner du strikkeoppskrifter i flere vanskelighetsgrader, og selv om resultatet ikke er helt som på bildet, blir prosjektet gjort i kjærlighet og er både personlig og unikt.

Strikk i riktig størrelse: Se instruksjonene for strikkeoppskriftene

Se på mønstrene, hvordan du strikker de forskjellige plaggene i riktig størrelse.

Vær oppmerksom på vaskeinstruksjonene på garnøkkelen du bruker. Vask på feil grader kan ødelegge resultatet. Hvis du strikker etter en fødselsgave, er det lurt å ta med papp- eller papiremballasjen fra garnøkkelen i gaven, slik at de nye foreldrene vet hvordan de skal vaske gaven din.

I oppskriftene er størrelsene oppgitt basert på estimert størrelse basert på babyens alder. Dette er imidlertid bare en retningslinje, så det er viktig å huske på om du strikker til en større eller mindre baby.

Strikk i riktig størrelse: Følg retningslinjene, men døm selv

Hvis du strikker etter en nyfødt, kan du starte med den beregnede fødselsvekten. Kanskje de fremtidige foreldrene har estimert babyens vekt ved jordmorens besøk og dermed allerede har en følelse av om de forventer en større eller en mindre baby.

Hvis du strikker for en baby som allerede er noen måneder gammel, har sannsynligvis både du og foreldrene et inntrykk av om det er lurt å strikke i større størrelse for å være sikker på at babyen kan få plass i det fine hjemmet. . -strikkede og personlige ting.

Hvis du er veldig i tvil om størrelsen, er det alltid en fordel å strikke en størrelse større for sikkerhets skyld. Hvis strikketøyet er litt for stort, vokser babyen i størrelse over tid, mens et for lite plagg er mindre nyttig på sikt.

Valg av garn og strikkepinner til prosjektet ditt

På den valgte garnøkkelen vil det vanligvis være en anbefaling om hvilken strikkepinne som passer for garnetypen.

Men hvis du pleier å strikke veldig løst, kan det være en fordel å velge et sett med strikkepinner i mindre størrelse, mens det er lurt å velge et sett med strikkepinner i større størrelse hvis du pleier å strikke mye. stramt.

Strikkevarer som strikkes på små strikkepinner (og / eller veldig stramme), får et tett og mer stivt resultat og kan i noen sammenhenger være mindre i størrelse i det ferdige uttrykket enn det som er angitt i strikkeoppskriften.

Strikkevarer som strikkes på større strikkepinner (og / eller veldig løst), får et mer perforert og luftig resultat og kan i noen sammenhenger være større i størrelse til slutt enn det som er angitt i strikkeoppskriften.

Strikkemønstrene vil gi et forslag til hvilken type garn fra LindeHobbys utvalg som vil være et godt alternativ å velge. Det vil også bli oppgitt hvilken fargenyanse som brukes til strikkeprosjektet på mønsterbildet slik at du kan få et lignende resultat.

Selvfølgelig kan du velge hvilken type garn du vil bruke, akkurat som du kan velge fargen på det garnet du synes passer deg best. Du kan også kombinere flere farger og nyanser for et mer annerledes og morsomt resultat. Igjen, mulighetene er mange, og bare du setter grensene.

DROPS Baby Merino: Det opplagte valget for strikkeoppskrifter til babyen din

Garnetypen DROPS Baby Merino er åpenbar for de fleste strikkeprosjekter for en baby. Babyer kan ikke selvregulere varmen på samme måte som voksne kan gjøre før de er 2 år. Derfor er ull en veldig god løsning for babyer, da ull har en varmeregulerende funksjon. Ull hjelper babyer å holde seg varme på kalde dager, men gir ikke en tett og overopphetet følelse på varmere dager, slik andre syntetiske garn kan gjøre.

DROPS Baby Merino er veldig myk og klør ikke. Derfor vil babyer ikke oppleve den irriterende, skrapete følelsen som man kan oppleve med andre ulltyper. Derfor er garnet også et opplagt valg for babyen din, siden den har både god og behagelig komfort og en praktisk funksjon i forbindelse med varmregulering.

Vi selger DROPS Baby Merino i et stort utvalg av farger. Du kan bruke garnet til mange babystrikkeprosjekter til din fordel.

Garnetypen kan vaskes i en 40 graders finvask, slik at kvaliteten og resultatet holder. Det anbefales også å vaske med et vaskemiddel som er egnet for ull.