Strikkemønster jul


Julen er den perfekte høytiden når det gjelder strikking hjemme! Jul gir muligheten for et vell av forskjellige og koselige strikkeprosjekter: Julepynt, juleinteriør og juleklær i form av nissehatter, sokker og votter.

Utforsk vårt store utvalg av strikkeoppskrifter her.
Sjekk ut våre gratis juleoppskrifter her.Hvis du vil at hjemmet ditt skal fylles med personlig julepynt, er det nærliggende å begynne å strikke din egen dekorasjon til høytiden. Julepynt kommer i mange forskjellige nyanser og kan gjøre julerommet super koselig og vakkert. Blant våre gratis juleoppskrifter finner du mange oppskrifter på vakker julepynt, inkludert engler, snømenn og flaggkranser.

Ved å lage din egen julepynt kan du sette ditt eget preg på hvilke farger og materialer du skal bruke. Julepynt holdes vanligvis i rødt, gull og grønt, men med et stort utvalg av garn og garnfarger kan du velge akkurat det fargetemaet som passer best for din smak og ditt hjem.

Å lage julepynt er et morsomt prosjekt som kan bringe hele familien sammen. Enten du liker å strikke, hekle, klippe, lime eller tegne, vil du garantert finne akkurat det du trenger til julepynten din på nettstedet vårt. Vi tilbyr også et bredt utvalg av gratis hekleoppskrifter til julepynt, samt mange julehobbyer .

Hvis du vil lese mer om heklet julepynt, sjekk ut denne siden .


Jul er også høytiden når du kan komme i gang med den store sokkeproduksjonen. Det finnes alle slags flotte julesokker, og hvem trenger ikke et par varme sokker for vinterbruk? Blant juleoppskriftene våre finner du mange flotte strikkede sokker med vakre julemønstre og motiver. Du kan se et utvalg nedenfor og bli forelsket i ditt neste par julesokker.

Hvis du elsker å strikke gensere, er julen også en perfekt mulighet til å komme i gang med en ny. Det er mange oppskrifter på vakre og koselige julegensere. Blant de gratis mønstrene finner du både gensere for barn og voksne. I tillegg finner du vakre kofter, som også passer for jule- og vintersesongen.

Felles for de mange strikkede julemønstrene våre er at de alle ønsker å skape kos, varme og glede i hjemmet. I tillegg kan den fine julepynten, den varme juleblusen eller den vakre nissehatten overføres gjennom generasjoner. Bli med i bølgen ved å strikke (eller hekle) din egen julepynt, juleinteriør eller juleklær!

Julemønstrene våre fra DROPS er superpopulære. Her er et stort antall juleprosjekter for deg som elsker å strikke jul - enten for deg selv eller familien din. Enten det er grytekluter, sokker, barnebluser eller fin julepynt du vil komme i gang med, vil du finne noen gode alternativer blant DROPS 'mønstre. Du kan enkelt komme i gang med et mønster fra DROPS, da vi tilbyr alle DROPS garn her på nettstedet. Så bli forelsket i en oppskrift og finn lett garnet du trenger til prosjektet.

Utforsk alle DROPS-garnene våre.

Liker du å strikke eller hekle ornamenter eller kostymer hver gang det nærmer seg ferie eller jubileum? Så bør du sjekke denne siden. Her finner du et stort utvalg av gratis oppskrifter på dekorasjoner, kostymer og forskjellig interiør, som passer til fastetider, påske, Halloween og jul.

Blant oppskriftene finner du bl.a. Fastelavns- og Halloween-kostymer, fottøy, brødkurver, tallerkener, påske, Halloween og julepynt, samt fine små kosedyr.

Nyt! :-)