Rundpinner

På denne siden finner du alt du trenger - også når det gjelder rundpinner. Hos LindeHobby har vi størrelser fra 2-20 mm, og du finner både runde pinner i bambus, bjørketre og metall. Dette lar deg strikke med akkurat det materialet du føler fungerer best.

De mange forskjellige størrelsene lar deg lage masker akkurat for deg. Noen foretrekker de veldig tynne runde pinnene for fine detaljer, mens andre synes det er lettere å jobbe med tykkere runde pinner. Prøv det og finn ut hvilke størrelser runde pinner som passer best for din smak.

Pris fra
36,56 NOK
40,63 NOK
Du sparer: 4,07 NOK
0 omtaler
Pris fra
36,56 NOK
40,63 NOK
Du sparer: 4,07 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
40,28 NOK
44,75 NOK
Du sparer: 4,47 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
56,70 NOK
63,00 NOK
Du sparer: 6,30 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
36,56 NOK
40,63 NOK
Du sparer: 4,07 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler

Runde nåler for rundstrikking - og mange andre prosjekter

Opprinnelig var rundpinner designet for rundstrikking. Dette er for eksempel prosjekter som hatter, sokker, turtleneck og ermer. Her består rundpinnene av to strikkepinner, som er forbundet med fleksibel og tynn plast. Men faktisk er rundpinner geniale å bruke til strikkeprosjekter der den strikkes frem og tilbake - dermed også gensere, skjørt, votter og lignende.

Det gode med runde pinner er at de er komfortable å bruke til fingre, armer og skuldre. Dette skyldes utformingen av de runde pinnene, som bare fokuserer på et fint grep, der pinnene er varme i hendene dine. Overflaten på de runde tappene er glatt mens overgangen fra stokk til plast er fin. Dette gjør at stingene glir lett og elegant over de rundpinnene, og du får en ekstremt god strikkestrøm.

Velg riktig lengde for strikkeprosjektet

Vi selger mange runde pinner av høy kvalitet. På den måten får du den beste hjelpen til strikkeprosjektet ditt, hvor strikking er behagelig og enkelt. På denne siden finner du alt fra 25 centimeter pinner og opp til 120 centimeter pinner , og du kan dermed komme i gang med både store og små prosjekter.

De mest populære rundpinnene på LindeHobby er uten tvil DROPS med sine trendy Pro Classic eller Basic nåler. Vi forstår populariteten deres godt, og du kan med fordel hoppe på strikkebølgen og strikke løs med disse nålene. Du kan få DROPS rundpinner i lengder på 40, 60 og 80 centimeter.

Utskiftbare rundpinner til den garvede strikkeren

Hvis du har falt flatt for strikking, anbefaler vi at du kjøper utskiftbare rundpinner . I et rundt sett med pinner får du de typiske pinnestørrelsene, inkludert lange og korte ledninger. Det vil skape de beste forholdene for strikkeprosjekter rundt om i verden, der du har alt du trenger.

Bruk den medfølgende skiftenøkkelen når du bytter mellom forskjellige ledninger eller pinnestørrelser. Med nøkkelen strammer du ledningen og holder den sammen slik at du ikke risikerer å miste stingene underveis. Med et slikt sett vil du virkelig kunne kaste deg over et vell av koselige strikkeoppskrifter.

Rundpinne sett for deg som elsker å strikke

Hvis du ikke får nok strikking, er sannsynligvis ikke utskiftbare rundpinner det eneste du trenger. Her kan du kjøpe et av de mange deilige runde pinnesettene . Her får du alt du trenger for prosjektene dine. Det er ekstremt praktisk, og du vil aldri oppleve å bli sittende fast med strikking på grunn av mangel på riktig strikkepinne.

LindeHobby tilbyr mange forskjellige runde pinnesett som er både luksuriøse og vakre. Her er våre sirkulære nålesett fra ADDI, DROPS og KnitPro spesielt populære. Hvis du er en erfaren strikker som elsker å bruke tid på ulike strikkeprosjekter, er det uten tvil et must å kjøpe en rundpinne.

Velg riktig rundmateriale

Som meg selger vi både bambus, bjørk og metall runde pinner på dette nettstedet. Materialet de foretrekker er forskjellig fra person til person. For å finne det beste materialet for deg, er det selvfølgelig best å prøve ut alle rundpinnene. Dette gir deg muligheten til å oppleve de forskjellige fordelene og ulempene ved materialet.

Fordelen med trepinner er at de er glatte og lette. Det myke materialet gjør pinnene enkle å jobbe med. I tillegg lager de ikke støy under strikking, noe som mange synes er ekstremt behagelige. Fordelen med metallpinner er at overflaten blir enda jevnere - og dette gir en jevn arbeidsflyt. Metall er også slitesterkt, og du vil kunne nyte den tradisjonelle og karakteristiske klikkelyden under strikking.

Grep - Runde pinner kan kreve litt øvelse

Hvis du for første gang synes det er vanskelig å strikke med rundpinner, ikke bli motløs. Som alt annet i livet, tar det litt øvelse å bruke runde pinner - og derfor må du bare fortsette å øve. Så ikke la deg skremme av mislykkede forsøk fra starten.

Hvis du er i ferd med å gi opp i begynnelsen, er det lurt å huske på de mange fordelene med rundpinner. Med runde pinner risikerer du aldri å miste pinnene når de sitter sammen via en ledning. I tillegg minimerer du risikoen for å miste masker i løpet av prosjektet. Dette er spesielt en fordel for større prosjekter som på vanlige strikkepinner vil fylle for mye.

Hvordan strikke med de beste arbeidsforholdene

Enten du er nybegynner eller en erfaren strikker, er det viktig at du tenker på arbeidsstillingene dine. Sørg for å velge runde strikkepinner og garn av god kvalitet, da det vil øke gleden ved håndarbeidet. På samme tid må du sørge for at du har et godt arbeidslys slik at du ikke overarbeider øynene dine.

I tillegg er det viktig å skape minst mulig belastning på musklene. Dette er spesielt viktig for deg som sitter stille mens du strikker, der bare noen få muskler brukes. Sett deg så rett som mulig - og sitt komfortabelt. Finn et hvilested for albuene dine med puter eller armlener, men sørg samtidig for at du kan bevege hendene og underarmene fritt. Og husk også å endre arbeidsstillingen din regelmessig.

Få rask levering av dine runde pinner

Enten du vil prøve rundpinner for første gang eller ønsker å utvide utvalget av rundpinner, er alle rundpinnene på denne siden av god kvalitet. Vi vil at du skal komme i gang med strikkeprosjektet ditt så raskt som mulig, og derfor tilbyr vi en til to dagers levering hver dag hele året.

Kjøper du for mer enn 499 kroner, gir vi gratis frakt. Når du kjøper mindre beløp, tilbyr vi frakt fra bare 29 kroner. Så det er ingen unnskyldninger for ikke å komme videre i strikketøyet ditt, og hos LindeHobby brenner vi for å gjøre strikking så enkelt og behagelig som mulig.