Phildar

Den franske garnprodusenten Phildar ble grunnlagt for over hundre år siden, og de har fra starten av hatt blikket rettet mot fremtiden med sitt moderne og innovative blikk på garnets rolle i hverdagen.

I 1903 åpnet de to gründerne Janssens og Mulliez, i den nordfranske byen Roubaix, ullfabrikken som skulle bli Phildar. Siden den gang har selskapet vært i front og lansert produkter med tidsånden i tankene innenfor garn- og tekstilindustrien, som strikkemaskiner, samtidig som de holder seg til kjerneproduksjonen av garn. Essensen av merket Phildar i dag er den store erfaringen innen garnproduksjon, samt kontakten med hverdagslige garnentusiaster og deres ønsker og behov. I tråd med dette er Phildars uttalte oppdrag «å spre glede og ro over hele verden gjennom garnkunsten med respekt for mennesket og planeten».

Prøv Phil Passion, som kombinerer seks forskjellige materialer i én unik garnkvalitet, Phil Caresse med sin fantastisk myke blanding av polyamid og akrylmikrofibre, eller Phil Mikado med de unike fargeendringene og mykheten som kommer fra den børstede ullen i garnet.

Copyright LindeHobby

37,95 NOK
0 omtaler
83,95 NOK
0 omtaler
82,95 NOK
0 omtaler
114,95 NOK
0 omtaler
41,95 NOK
0 omtaler
54,95 NOK
0 omtaler
0 omtaler
49,00 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler