Strikket bryllupsgave


Skal du på bryllup? Og mangler du den perfekte gaven? Så les videre her og få inspirasjon til vakre, hjemmestrikkede gaver som helt sikkert vil glede brudeparet.

En god bryllupsgave kan komme i mange former og farger og avhenger i stor grad av paret selv. Derfor tilbyr vi en rekke forskjellige tilbud på bryllupsgaver her. Det samme for dem alle er imidlertid at de alle vil resultere i en personlig og unik gave som kan vare i årevis.

Se hele vårt utvalg av strikkeoppskrifter her.

Det indre av brudeparets hjem er en sikker vinner. Alternativene er mange, inkludert tepper, putevar og dekorasjoner. Et teppe er et tidkrevende prosjekt, men det vil igjen være en gave som kan vare i årevis og brukes både på sofaen, i hagen, til piknik osv.

Les mer om strikketepper her.

Et stort prosjekt er også å strikke en puff. En puff vil dekorere brudeparets hjem og minne dem på deg og hele tiden du har lagt inn en så vakker gave.

Du kan også velge å strikke en fin putevar. Her tilbyr vi en rekke forskjellige oppskrifter på vakre og unike putevar med vakre motiver.Andre praktiske og gode gaver er strikkede grytekluter, bordbeskyttere, håndklær eller kluter. Du kan f.eks. Strikk en hel haug med oppvaskkluter i forskjellige farger og mønstre, og sørg for at brudeparet ikke trenger å kjøpe kluter i nær fremtid. De får en gave som definitivt vil vare i årevis og samtidig spre farger i hverdagen.

Hjemmeinnredning er også en sikker vinner. Her kan du f.eks. Velg å strikke en fin regnbue eller mange små hjerter som symbolet på kjærligheten du feirer.

Se alle våre strikkede interiørmønstre her.


En gave som også vekker oppmerksomhet og glede er en hjemmestrikket "velværepakke". En slik pakke kan bestå av hjemmestrikkede sminkeputer, såpeposer, kluter, håndklær og elastikker. De forskjellige delene kan deretter legges i en fin kurv - og så har du den perfekte bryllupsgaven!

Velg garnfarger og strikkeoppskrifter du liker best, og så er det bare å komme i gang. Bare fantasien setter grenser, og en velværepakke kan dermed komme i mange forskjellige nyanser og farger.


Hvis du heller vil starte med en hjemmelaget heklegave, så kan du få mye inspirasjon til det på denne siden. Du kan også sjekke ut våre mange gratis hekleoppskrifter.

Se alle hekleoppskriftene våre her.

Ha det gøy med din hjemmestrikkede bryllupsgave :-)