Strikkemønster


Er du en erfaren strikker, eller er du en nybegynner i strikkeverdenen? Det spiller ingen rolle, for uansett hvilket nivå du er på og hva du trenger for ditt neste strikkeprosjekt, hos LindeHobby kan du finne alt du trenger.

Hos oss kan du utforske et hav av gratis strikkeoppskrifter. Hvis du leter etter oppskrifter på strikkede klær, har vi oppskrifter for baby, barn, kvinner og menn. Vi tilbyr også et bredt utvalg av oppskrifter på interiør, leker, vesker og strikkevarer til kjæledyr. Du vil dermed garantert finne oppskriften som passer deg, her hos oss.Se alle våre gratis strikkeoppskrifter her.

Vi tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter fra populære merker. I utvalget finner du oppskrifter fra Dale Yarn, Mayflower, Du Store Alpaca, Heart Garn og Go Handmade - bare for å nevne noen.

Hvis du foretrekker et garnmerke eller en viss garnkvalitet, kan du enkelt finne et mønster fra nettopp dette merket, hvor du kan få lov til å strikke med favorittgarnet ditt.

Vi er spesielt stolte av å ha et stort utvalg av mønstre fra DROPS. Blant disse oppskriftene finner du alt fra oppskrifter på klær til barn og voksne, sjal og tepper til leker, dekorasjoner og vesker. Hos LindeHobby kan du kjøpe alle garn fra DROPS og på den måten raskt komme i gang med ditt nye strikkeoppskrift fra DROPS.

Her finner du alle våre mønstre fra DROPS.

Vi har et stort utvalg av gratis strikkeoppskrifter for kvinner. Her kan du enkelt finne inspirasjon til ditt nye prosjekt. Hvis du allerede har en ide om hva du vil strikke, så har vi gjort søket ganske enkelt for deg. Du kan velge å bare utforske mønstrene våre på for eksempel bluser, cardigans, gensere eller vester for kvinner.

Utvalget er stort og mulighetene er mange. Det er bare å utforske de mange gode oppskriftene. Det vil være noe for nybegynnere, inkludert hatter, skjerf og strikkevarer til håret, og noe for den mer erfarne strikkeren, for eksempel en strikket genser eller jakke med mønster.

Strikkemønster for kvinner - se her.

Elsker du å strikke klær, tepper eller lignende til de yngste i familien? Så bør du sjekke ut de mange søte oppskriftene våre for baby og baby. Her kan du starte med en fantastisk barselgave til mor og baby i form av et strikket teppe, en sparkdrakt eller et fint babysett. Du kan også begynne å strikke barneklær som kjoler, bluser, cardigans, skjørt eller tøfler.

I vårt utvalg kan du enkelt finne inspirasjon til det du vil strikke til en baby eller et barn neste gang. En ting er sikkert: de mange gratis oppskriftene er vanskelig å få tak i!

Utforsk babystrikkemønstrene våre her.
Her finner du våre strikkeoppskrifter for barn.

Vi legger stadig til flere gratis oppskrifter på nettstedet. Disse er nøye utvalgt for å passe sesong, sesong og nåværende trender. Du kan alltid holde deg oppdatert på de nyeste mønstrene våre og hva som trender i strikkeverdenen, ved å sortere etter "Nyheter" mens du utforsker mønstrene.

Selvfølgelig har vi også en rekke oppskrifter som aldri går av moten og som fortsetter å være populære. Noen av dem har vi samlet nedenfor. Ved å klikke på bildene kommer du direkte til gratis oppskrift.Se de aller siste strikkeoppskriftene våre her.

Vil du skjemme bort deg selv, eller er du på utkikk etter den perfekte verts- eller vertinnegaven til noen som elsker å strikke? Da kan et veldig godt tilbud være å gi en av våre fantastiske bøker med strikkeoppskrifter . Velg for eksempel en bok med mønstre til baby- og barneklær, en bok med forskjellige gensere og sjal, eller bli forelsket i bøkene med strikketeknikker du ikke var kjent med før.

Elsker du også å hekle? Så tilbyr vi selvfølgelig også et stort utvalg av gratis hekleoppskrifter. I dette utvalget finner du hekleoppskrifter for babyer, barn og voksne, samt vakre mønstre for interiør, tepper og leker.

Her finner du alle våre hekleoppskrifter.

Virkelig morsomt med det nye strikkeoppskriften :-)