Hekle mønster bokmerke

Trenger du et morsomt lite prosjekt for å komme i gang? Kast deg inn i et bokmerke. Heklede bokmerker kan ha mange forskjellige former som blomster, dyr, nisser eller kanskje bare et helt nøytralt notat til boka. Heldigvis er det mange alternativer når det gjelder heklede bokmerker.

Se vårt utvalg av heklede bokmerker her

Heklede bokmerker er veldig morsomme, siden de kan tilpasses slik at de passer til den rette lesehesten. Hekle en fin blomst for å dekorere nattbordet eller en fin påskekylling til påske - mulighetene er mange.

Gjør lesingen spennende ved å hekle et matchende bokmerke. Skal du starte en skummel thriller? Så kom i gang med heksen eller spøkelset, slik at boka kan bli mer spennende med et tilhørende bokmerke.

Det heklede bokmerket kan hekles fra mange forskjellige typer garn. Jo tynnere garnet er, desto bedre blir det i boka. Et heklet bokmerke er også ideelt for bruk av noen rester, da det kan hekles i striper for å bruke de siste restene fra forrige prosjekt. Hvis bokmerket skal gis til et barn, anbefaler vi at du velger et garn som kan vaskes i maskin. Det kan oppstå en ulykke, og da er det hyggelig at bokmerket etter en tur i vaskemaskinen kan brukes igjen som om det var nytt.

Se vårt store utvalg av maskinvaskbare garn

Bokmerker er også et flott prosjekt hvis du ikke vil kjøpe stort. I tillegg til at rester kan brukes, trenger du bare heklenål. Selvfølgelig kan sikkerhetsøyne legges til hvis du velger å hekle et bokmerke i form av et dyr, men ellers er det et veldig minimalt prosjekt.

Hvis du mangler ideer til hva du kan bruke garnrester til, kan vi anbefale en rekke forskjellige prosjekter. Heklede bamser, tallerkener og scrunchies er åpenbare valg, da de alle er små prosjekter som krever veldig lite i tillegg til garn og heklenål.

Klikk på artikkelen du vil få tilgang til ved å klikke på navnet på ønsket element.

Crochet Scrunchies - Crochet Teddy Bears - Crochet Roundels

Vi håper du er klar til å komme i gang med heklebokmerket.