Babyalpakka og silke

Hvis du leter etter et silkemykt garn, har du kommet til rett sted. På denne siden finner du en blanding av babyalpakka og silke, som er et ekstremt mykt garn som er spesielt ideelt for strikking av babyer og barn. Hvis du strikker eller hekler klær i dette materialet, kan du være sikker på å holde deg varm i de kalde vintermånedene, men samtidig føle deg komfortabel i de varme sommermånedene. På mange måter er denne typen garn flott å bruke for både barn og voksne, og også hele året. Når du beveger deg rundt på denne siden, vil du raskt oppdage at vi har forskjellige varianter fra forskjellige merker, og du har derfor en god mulighet til å finne akkurat den garnvarianten som passer deg.

 

Copyright 2022 © LindeHobby.no

Materiale_227: 65% Ull / 35% Alpakka
109,00 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 63% Bomull / 31% Alpakka / 6% Merinoull
115,00 NOK
0 omtaler
0 omtaler

Utforsk de mange oppskriftene våre

Babyalpakka og silke er en perfekt kombinasjon da de er ekstra skånsomme mot huden, holder seg varme om vinteren og kjølig om sommeren. Derfor er det en perfekt type garn som du kan bruke til omtrent hvilket som helst plagg, spesielt for de minste i familien. Uansett hva det er for ditt eget barn, barnebarn eller kjærestens barn, vil det være en sikker vinner å strikke eller hekle ett eller flere plagg i babyalpakka og silke. Hvis du mangler inspirasjon til å starte nye strikke- eller hekleprosjekter, har vi heldigvis viet en hel side til gratis mønstre der du kan boltre deg i alle slags forskjellige mønstre, farger og former.

Verdt å vite

Når du klikker på våre forskjellige garnvarianter, vil du oppdage at vi har gjort det så enkelt og bekymringsfritt for deg som mulig. Vi har samlet et stort antall viktig informasjon om den aktuelle varianten, slik at du vet hvilke strikkepinner du skal bruke, hvordan du vasker materialet og hva det er spesielt ideelt å bruke. Dette betyr at du kjenner til alle viktige spesifikasjoner om garnet, slik at du kan ta riktig kjøpsbeslutning. Og hvis du er spesielt ute etter maskintyper som tåler maskinvask , finner du dem akkurat her. Husk at du alltid er velkommen til å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål om vårt utvalg og spesifikke produkter.

Enkel og rask levering

Hvis du ikke er vant til å handle på nettet, ikke vær redd. Det er 110% sikkert, og vi behandler alltid din personlige informasjon med fullt skjønn. Alt du trenger å gjøre er å legge til de ønskede produktene i handlekurven øverst til høyre og deretter fylle ut den etterspurte informasjonen - så er pakken din på vei hjem til deg. Du bestemmer om du vil hente den i nærmeste pakkeboks, eller om den skal leveres rett på døren. Det blir ikke enklere! Du kan forvente å ha pakken din i hendene innen 1-2 dager, og hvis du bestiller før kl. 16.00, kan du til og med forvente å motta ditt nye garn allerede neste dag.