Hekleoppskrift påskepynt

Mulighetene er mange når det gjelder hjemmelaget heklet påskepynt: påskeegg, påskeharer, påskekylling og mange varianter av de vakre gule og grønne fargene som preger påskesesongen. Påske er muligheten til å invitere de lyse vårfargene inn og hente inn påskeferien. Her på LindeHobby kan du finne et stort utvalg av hekleoppskrifter som er perfekte for påskeglede.

Se vårt store utvalg av oppskrifter til påske her

Når den første fullmåne etter vårjevndøgn har skjedd, faller påsken neste søndag. Så det er ingen fast dato som julaften, men påsken faller alltid mellom 22. mars og 24. april. Påske feires her til minne om Jesu korsfestelse og for å feire hans oppstandelse. Påsken er derfor ikke bare for å åpne opp for våren, men også for en viktig, kristen høytid.

Akkurat som med julepynt, er det også et bredt utvalg av stiler innen påskepynt. Det er f.eks. jo mer tradisjonelle i sterke gule farger og nordiske i mer dempede farger. Mulighetene er uendelige når det gjelder å finne den perfekte påskedekorasjonen for deg.

Heklet påskepynt er også et enkelt og greit prosjekt å komme i gang med. Enten det er hengende egg, små hare for å dekorere vinduskarmen eller grytekluter i riktige farger, dette er raske og små prosjekter. Derfor spiller det ingen rolle å være litt sent ute. Hvis du velger prosjektene dine nøye, er det en god mulighet til å dekorere hjemmet ditt i de tradisjonelle påskefargene.

Utforsk vårt store utvalg av garn for dine heklede dekorasjoner

En favorittmat å konsumere til påske er selvfølgelig egg. Er du også lei av kalde egg til frokost når alle endelig har slått til frokostbordet påskemorgen? Ja, så er eggvarmerne svaret på din bekymring. De fine, dekorative eggvarmerne er også perfekte for å dekorere påskebordet. De morsomme og forskjellige eggvarmerne kan gi deg et smil om morgenen og gi enda mer glede til den koselige påsketiden.

Se de mange søte oppskriftene ved å klikke på bildet.

Påsken er en strålende mulighet til å gå inn i det kreative hjørnet og pynte med hjemmelaget dekor. Hvis du vil kaste deg i pynt i f.eks. papp og fjær, så heldigvis har vi også et stort utvalg til dette. Her kan du la deg inspirere av alle slags hjemmelagde påskepynt, enten du er interessert i malin, stein og lime eller perleplater.

Se vårt store utvalg av tilbehør til påske her

Hvis du vil gå mer i dybden med hva nordisk påskepynt er, så kan vi også tilby en bok fylt med vakre oppskrifter på nordisk påskepynt. Boken gir deg inspirasjon til å dekorere hjemmet ditt med fantastiske påskeoppskrifter samt gode tips og triks. Boken er derfor både for den nye hekleren, men kan absolutt også utfordre de erfarne hekleoppskriftene med sitt store utvalg.

Finn boka her.

Hvis du vil se flere av våre heklede påskeegg, kan du lese mer ved å klikke på lenken under artikkelen her. Her kan du lese mer om de forskjellige garnene og hvilket garn som anbefales til den fine dekorasjonen.

Vi håper at du nå er klar til å komme i gang med din hjemmelagde julepynt.

Nytt :-)