Stoffgarn

Stoffgarn kan brukes til mange forskjellige ting, både tung strikking og hekling. Så hvis du leter etter en type garn som er ekstremt fleksibel, har du kommet til rett sted. Du vil alltid ha en utrolig god struktur, uansett hvilket prosjekt du jobber med. Stoffgarn er veldig robust, og derfor må du også ha fingrene i store strikkepinner og heklenåler for å oppnå best resultat.

Stoffgarn kan virke litt vanskelig å jobbe med, men du vil fort oppdage at de mange fantastiske tingene du kan lage med stoffgarn er verdt hele "innsatsen". Ikke bare kan du lage plagg i denne typen garn, det er også ideelt for å lage hjemmeinnredning i; hjemmelagde puffer, kurver, tepper, putevar og mye, mye mer. Det er nesten bare fantasien som setter grensene for hva som kan gjøres.

 

Copyright 2022 © LindeHobby.no

Spar opptil 43 %
Materiale_227: 70 % Resirkulert bomull / 25 % Polyester / 5 % Andre resirkulerte fibre
79,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 90 % Bomull / 10 % Polyester
59,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 80% Akryl / 20% Ull
169,00 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 100% Resirkulert tekstilgarn
171,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 80% Kid mohair / 20% Polyamid
54,95 NOK
0 omtaler
0 omtaler
Materiale_227: 100% Resirkulert tekstilgarn
81,90 NOK
91,00 NOK
Du sparer: 9,10 NOK
0 omtaler

Stoffgarn er det opplagte valget

Mange dansker velger fortsatt å strikke og hekle i stoffgarn, og på LindeHobby forstår vi dem godt! Stoffgarn er veldig ideelt for robuste prosjekter som interiørdesign hjemme, hvor personlig kreativitet kan få lov til å utfolde seg. Det kan imidlertid være en utfordring å jobbe i denne typen garn, da det er litt tungt, men til gjengjeld er det et utrolig vakkert og slitesterkt materiale. Hvis du mangler gaveideer til både bursdager og jul, er det bare å begynne å strikke eller hekle unike hjemmelagde ting og vesker til de du bryr deg om. De vil garantert elske en personlig gave!

Finn inspirasjon hos oss

Hvis du er i tvil om hva du skal lage i det fantastiske stoffgarnet, ikke vær redd, for på siden vår kan du boltre deg i mange forskjellige og gratis oppskrifter . Det er derfor ingen unnskyldning for ikke å komme i gang. Og husk at det ikke bare er interiøret i hjemmet, stoffgarn er ideelt å bruke, men i den grad også et bredt utvalg av forskjellige plagg, der du kan få et unikt og rått utseende. Det er bare fantasien som setter grensene for hva du kan gjøre med riktig stoffgarn. Når du ytterligere klikker på stoffgarnet du vil kjøpe, vil du kunne lese mer om kvaliteten på produktet og hvilke pinner vi anbefaler at du bør bruke. Det blir ikke enklere!

Sikker og sikker bestilling

Når du bestiller produktene dine fra oss, kan du være 100% sikker på at vi behandler informasjonen din på en trygg og sikker måte. I 2016 ble vi nominert til Danmarks vakreste garnbutikk, blant annet fordi du alltid er garantert en god handleopplevelse hos oss. Du kan også alltid være sikker på at du har dine bestilte varer i hendene innen 1-2 virkedager. Så du trenger ikke å vente evig før du kan komme i gang med ditt neste store strikkeprosjekt. Du trenger ikke en gang å flytte ut døra fordi du kan ha de nye varene dine på vei med bare noen få klikk. Så du sparer både tid og penger ved å handle hos oss.