Strikket gave til kjæresten

Fortjener vennen din en deilig og hjemmestrikket gave? Da kan du enkelt og raskt komme i gang med gaven og hente inspirasjon på denne siden.

Mulighetene for gaver til venninner er uendelige, og det kommer virkelig an på kjæresten som skal motta gaven. Elsker hun f.eks. strikket interiør? Eller er hun mer gal på strikkede klær? Uansett finner du inspirasjon nedenfor for hva hun kan strikke til kjæresten din.

Utforsk de mange strikkeoppskriftene våre her.Hvis gaven vil strikke på rimelig tid, kan du velge å gå med strikkede hårfletter, også kalt scrunchies. Disse er og blir en hit! De er vakre og kan lages i alle mulige farger. Samtidig er det et enkelt og koselig prosjekt for både nybegynnere og erfarne strikkere. Scrunchie er også en formidabel måte å bruke restegarn på.

Her kan du lese mer om strikkede scrunchies.

Et annet rimelig prosjekt er strikkede kluter eller grytekluter. Begge delene kan strikkes på kort tid, og da er de bare superpraktiske gaver som kan brukes hver dag. Lek med farger og mønstre, og gled vennen din med en haug med oppvaskkluter i alle regnbuens farger, eller gi henne noen grytekluter hun vil ha glede av hver eneste dag.

Du kan lese mer og strikkede oppvaskkluter her og strikkede grytekluter her .Har kjæresten din strikkede klær? Da kan du også kaste deg i å strikke henne en vakker sommertopp eller en vakker vest. Begge plaggene gir et unikt tillegg til garderoben og kan brukes til mange forskjellige anledninger.

På nettstedet vårt kan du utforske de vakre mønstrene våre for strikkede topper og vester. Her kan du la deg inspirere av de forskjellige oppskriftene, deres fargekombinasjoner og mønstre.

Å strikke en topp eller vest er et relativt billig prosjekt, som samtidig viser at du har tatt deg tid og krefter på å lage en vakker og nyttig gave til kjæresten din.Hvis kjæresten din er mer interessert i strikkede hatter eller pannebånd, er dette også to gode gaveideer. Strikkede hatter og pannebånd kan brukes i årevis, og jeg lurer på om venninnen din vil være ekstra glad i å bruke hatten eller pannebåndet hvis du er den som har strikket til henne?

En annen virkelig flott gave til kjæresten din er hjemmelagde smykker. I vårt store utvalg av tilbehør til smykker finner du alt du trenger for å komme i gang med å lage vakre smykker. I utvalget finner du perler, sjarm, elastisk snor, hårpynt og verktøy.

Ta en titt på det store smykkeutvalget her.Er kjæresten din glad i å strikke? Da kan du også kjøpe henne et nydelig strikkepinnesett . Med et slikt sett går man aldri galt i byen. På den måten er vennen din forsikret om at hun foreløpig ikke vil mangle strikkepinner til prosjektene sine.

Du kan også gi henne et gavekort slik at hun kan velge hva hun mangler til sine kreative prosjekter. Gavekortet er digitalt, så det er også den perfekte løsningen hvis du mangler en gave i siste liten.

Kjøp et gavekort til LindeHobby her.

Nå håper vi at du har blitt inspirert av det du kan strikke eller gi til den vakre vennen din. Skikkelig gøy med kjærestegaven :-)