Strikket gave til barn


Ønsker du å strikke din helt egen gave til et kjært barn i familien eller vennekretsen din? Da har du landet på høyre side. Her finner du en rekke gaveideer til strikkede gaver til barn i forskjellige aldre. Her på nettstedet finner du et vell av gratis strikkeoppskrifter, og mulighetene for strikking for barnet er derfor mange!

Se alle strikkeoppskriftene våre her.

Hvis du har det bra, kan du velge å strikke noen klær til barnet som fortjener en gave. Gensere er og blir en hit, og samtidig kan en genser brukes flittig hele året. Vi tilbyr mange gratis oppskrifter på gensere for barn.

Oppskriftene kommer i forskjellige størrelser. Samtidig kommer de også både med og uten mønster, og enten i en farge eller flere forskjellige. Valget er helt opp til deg!Vi har også mange flotte mønstre for strikkede vester. Vester er et supergøy og håndterbart prosjekt - både for voksne og barn. Vester er også superpopulære og kan strikkes på mange forskjellige måter og i forskjellige farger. Hvis du vil lese mer om strikkeoppskrifter til vester, kan du sjekke ut denne siden . I tillegg til en vest, vil en fin kjole også være en fin gave som indikerer at du har brukt tid og krefter på gaven. Både vester og kjoler er gode og nyttige gaver til barnet. Og for begge prosjektene kan du leke med forskjellige strikketeknikker, mønstre og farger. På den måten kan du gjøre den strikkede gaven helt unik og spesiell, slik at den passer akkurat til barnet som skal motta gaven.


Elsker barnet som skal skjemmes bort med en fin gave å pynte seg? Da kan du også velge å strikke en fin kostyme! Bare se på noen oppskrifter for oppskrifter nedenfor som du kan komme i gang med.Se alle strikkeoppskriftene våre for barn her.

Ting for barnehagen er også en sikker vinner. Her er mulighetene også mange! Blant oppskriftene våre finner du både vakre og lunefull putetrekk og tepper som kan pryde barnerommet. Sjekk f.eks. denne oppskriften ute på et vakkert havfrueteppe, som garantert vil appellere til mange barn.

Et strikketeppe er både en fantastisk og praktisk gave å gi et barn. Den kan strikkes på mange forskjellige måter og i mange forskjellige farger, og så kan den følge barnet i mange år fremover.I utvalget av oppskrifter finner du også søte leketøydyr som kan bidra til timevis med lek. Strikk f.eks. de to søte bamser, Lotte & Luffe, eller kaste deg i å strikke en snømann hvis du nærmer deg juletider.

Du kan også velge å strikke dekorasjoner til barnerommet. Er barnet f.eks. gal på regnbuer, kan du strikke en fin som kan henge på dørhåndtaket eller i taket. Du kan også strikke de fineste små kaktusene, som vil pryde en vinduskarm.Vil du starte med en heklegave i stedet? Da kan du finne inspirasjon til en fantastisk heklet gave til et barn på denne siden . Her finner du vakre bokmerker, lekemat og søte bamser.

Skikkelig gøy med den hjemmestrikkede gaven :-)