DROPS - Silke

Hos LindeHobby har vi bare det beste av det beste, og når det gjelder silkegarn, er DROPS Garnstudio og Du Store Alpaca i absolutt toppklasse. Det unike med silke er dens meget spesielle evne til å regulere temperaturen, og dette gjør silke ideelt i mange forskjellige typer strikkeplagg: sjal, ponchoer, topper, kjoler, skjerf, luer, babystrikk og mye mer, siden den har en avkjøling effekt i varmt vær og oppvarming i kaldt vær. Selv om silke er det vanlige elementet i alle våre forskjellige typer silkegarn, ser typene veldig forskjellige ut, akkurat som de dermed også er best egnet for forskjellige typer strikking. Felles for alle typer er den høye kvaliteten, som alltid sikrer gode resultater hos våre kunder.

Bredt utvalg

I våre forskjellige modeller blandes silken med blant annet mohair, morbærsilke og babyalpakka, og blandingene gir garnet en helt spesiell blanding av mykhet og styrke. Våre mest populære silkeblandinger er alpakka og morbær samt mohair, da de kommer i mange forskjellige farger og kan brukes til mange forskjellige plagg. For eksempel er alpakkaen en av verdens mest eksklusive fibre, og derfor ble den tidligere bare brukt av Inca-kongene i Peru. I tillegg klør heller ikke alpakkaen, og den er tre ganger varmere enn vanlig ull!

I vår produktoversikt kan du enkelt se de anbefalte pinnetykkelsene for de forskjellige typene, slik at du alltid ender opp med akkurat det produktet du hadde forestilt deg. I tillegg er det klare vaske- og tørkeinstruksjoner for de forskjellige typer garn, som det er veldig viktig at du følger. De forskjellige silketypene reagerer ikke nøyaktig likt ved vask og tørking, og det er derfor viktig å følge instruksjonene hver gang.

Materiale_227: 77% Mohair / 23% Silke
35,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Polyamid
59,95 NOK
0 omtaler

Fra natur til smerte

Felles for silketypene fra DROPS Garnstudio og Du Store Alpaca er de mange flotte fargene å velge mellom, og dette er en annen ting som øker mangfoldet i bruken. De fleste typer kommer i både vakre jordfarger og naturlige farger, i tillegg til mer iøynefallende og klare farger, og det er garantert noe for enhver smak og for enhver anledning.

Hvis du blir forelsket i en eller flere av våre silketyper, trenger det ikke å være langt fra tanke til handling. Med vår korte leveringstid og garanti for sikker shopping, kan du trygt, enkelt og raskt få tak i din nye favoritt silke og komme i gang med arbeidet!