Hvordan male blomster

Det er mange måter å male blomster på - det er bare fantasien som setter grensen for hva du kan male av blomster. Det kan være realistiske blomster eller litt abstrakte blomster - det er et spørsmål om smak. Kaktus er også veldig morsomt å lage og legge i en blomsterpotte, og kanskje med noen strandskjell i.

Les mer om maling på stein her

Instruksjonene nedenfor viser hvordan du skal male disse blomstene

Brukt her:
Blyant
Viskelær
penn
Stenlak
Børste

Lenke til materialer er nederst på siden

Slik gjør du det

  1. Finn noen gode steiner på stranden - i forskjellige størrelser og former
  2. Vask steinene grundig i lunkent vann med tilsatt vaskemiddel slik at smuss og sand fjernes og la dem tørke (noen ganger bruker jeg en tørketrommel, så går det litt fortere).
  3. Lag en sammensetning med blomster, dvs. du markerer områdene der du vil male blomstene i forskjellige farger med tusjer (eller samme farge).
  4. Når du er tørr, ta et tynt svart blekk og mal blomstene (kontur). (litt bonusinformasjon: lag alltid et oddetall blomster - det gjør sammensetningen mer interessant).
  5. Steinen er faktisk ferdig nå, men du kan muligens male bakgrunnen i en annen farge. Her er en svart bakgrunn med prikker i forskjellige farger valgt.
  6. Mal først bakgrunnen med svart blekk. Når det er tørt, kan du sette mange prikker i f.eks. Rosa, lyseblå, gul og hvit.
  7. Når motivet er ferdig, kan du avslutte med et strøk med steinlakk. Lakken får steinen til å skinne, og i tillegg kan steinen også dekorere utsiden av en seng eller på et hagebord. Jo flere lag med lakk du bruker, jo mer skinnende blir steinen

Er du interessert i en fin velkomststein? Klikk her for mer inspirasjon

TIPS:

Hvis du bruker poscatusses, kan du skyve litt maling ut av poscatus ved å trykke spissen inn flere ganger. Forsikre deg om at overflaten du legger på malingen ikke er absorberende. Du dypper tusjpennen i malingen eller bruker en pensel. Det er veldig bra når det er et stort område som må farges - og du ikke har en av de tykke markørene.

I tillegg kan du blande farger på samme måte; hvis du ikke har en oransje farge, kan du skrive ut litt gul og rød farge og blande med en pensel (den oransje fargen blir ikke så frisk og sterk som på en oransje markør).

Du kan også lette fargene dine; Hvis du for eksempel vil ha en lysegrønn, skriver du ut hvite og grønne blekk og blander dem.

Bonusinformasjon:

Du kommer langt med fargene hvitt og svart, samt primærfargene gul, blå og rød.

Gul blandes med blått for å få en grønn farge

Blå blandes med rødt for å få en lilla farge

Rød blandes med gult for å få en oransje farge

Nyt!


Materialer

Staedtler

Posca

Blyanter (inneholder 3 blyanter, viskelær og blyant tips)

Børste

Stein lakk (lenke kommer senere)

Andre produkter du kan male og tegne med kan du se på her

Copyright © LindeHobby