Hoooked

Elsker du ideen om å gjenvinne materialer og gi gamle ting nye funksjoner? I så fall, sjekk ut vårt utvalg av garn fra Hooked. Hooked er en garnprodusent fra Nederland, som leverer resirkulert garn av meget høy kvalitet. Garnet er utviklet på grunnlag av en stor lidenskap for mote, kreativitet og holdbarhet, som også støttes, ettersom kvalitetsgarnet er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, noe som gir deg et flott resultat.

 

Copyright 2022 © LindeHobby.no

Ditt valg:
Materiale_227: 80% Akryl / 20% Ull
169,00 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 100% Resirkulert tekstilgarn
171,95 NOK
0 omtaler
39,04 NOK
43,38 NOK
Du sparer: 4,34 NOK
0 omtaler
Pris fra
50,40 NOK
56,00 NOK
Du sparer: 5,60 NOK
0 omtaler
0 omtaler

Garn til ethvert prosjekt

Hos LindeHobby er vi stolte over å ha resirkulert garn fra Hooked i vårt sortiment. Hoooked produserer både robust garn, som passer til interiørartikler, og mykere og - kanskje viktigst - splittfritt garn, som passer perfekt til klær, bamser eller lignende. Garnet består av enten 100% eller 80% resirkulert bomull, som er laget av tekstilrester, for eksempel gamle t-skjorter. Selv om garnet er laget av resirkulert materiale, er kvaliteten ikke dårlig av den grunn. Hooked har stort fokus på at materialet garnet er laget av er av virkelig høy kvalitet.

Unikt kvalitetsgarn med mange egenskaper

Merket skiller seg ut fra mengden på flere forskjellige parametere. Resirkulert garn er ikke bare av utrolig høy kvalitet, men er også helt unikt. Dette er fordi ikke alt garn er farget, og derfor kan du ikke få to helt vanlige garnøklene. I tillegg vil tykkelsen på tråden ofte variere, nettopp fordi den er laget av tekstilskrap, noe som gjør garnet til noe helt spesielt. Disse faktorene hindrer imidlertid ikke fargevalget på Hooked, som du også kan se om du klikker på de forskjellige garntypene. Selvfølgelig vil vi ikke kunne vise deg det eksakte fargespekteret av alle typer, da noe av garnet, som beskrevet ovenfor, ikke er farget. Imidlertid vil det alltid komme så nært som mulig. I tillegg er garnet også laget i forskjellige fargekombinasjoner, slik at kreativiteten virkelig kan testes! I tilfeller der garnet er farget, gjøres det innenfor den europeiske REACH-standarden, som sikrer at bruk av kjemikalier til dette formålet er helt topp. I tillegg sørger Hoooked Production Center i Portugal for at Hooked har full kontroll over arbeidsforhold og produksjonsstandarder.

Miljøvennlige heklenåler

Hoooked har også laget to heklenåler til bruk med garnet, som også er miljøvennlig produsert av enten 100% resirkulert plast eller bambus. Heklenålene er enkle og behagelige å jobbe med på grunn av deres lette og glatte egenskaper. I tillegg blir de ikke behandlet med kjemikalier, så det miljøvennlige aspektet bevares dermed også i disse produktene. Disse deilige heklenålene hjelper deg godt på vei til et godt resultat på ditt kommende prosjekt.

Sikker og enkel handel med lynrask levering

Hos LindeHobby kan du bestille varen din akkurat når den passer deg, og ofte få den levert rett på døra dagen etter. Leveringstiden, uansett når du bestiller varene dine, vil være maksimalt to virkedager. Du kan betale med MobilePay, noe som gjør transaksjonen utrolig sikker og enkel for deg som kunde. Hold deg oppdatert på nyheter fra Hoooked eller et av våre mange andre merker ved å følge oss på Facebook eller ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev.