Strikkemønster Topp


Trenger du en vakker topp? Da kan du vurdere å strikke en selv. På den måten får du et unikt og hjemmelaget tilskudd i garderoben din. Strikkede topper kan brukes til mange forskjellige anledninger. Bruk den for eksempel om sommeren over et skjørt eller shorts, eller om vinteren med en langermet bluse under.

Hvis du har blitt forelsket i ideen om å strikke en topp selv, så har du landet på riktig side. Her kan du se et utvalg av våre gratis oppskrifter på topper og få inspirasjon til ditt nye prosjekt. Hvis du vil ha inspirasjon til andre strikkeprosjekter, kan du besøke denne siden . Her finner du alle våre gratis strikkeoppskrifter.


Utforsk hele vårt utvalg av mønstre for strikkede topper her.

Her på nettstedet vårt kan du utforske de vakre mønstrene våre på strikkede topper. La deg inspirere av de forskjellige oppskriftene, fargene, uttrykkene og materialene, og velg en gratis oppskrift du vil komme i gang med.

I utvalget finner du begge topper med korte ermer og helt uten ermer. Formen på toppene varierer også, med noen med høye halser, andre med åpne halser, for eksempel. Ved å strikke en topp kan du også utforske forskjellige strikketeknikker. Oppskriftene på topper tilbyr alt fra bladmynter, hullmønstre og bølgemønster til ribbe, raglan og vendinger.

Hvis du vil strikke en topp til sommerbruk, anbefaler vi å strikke i bomullsgarn. Dette er fordi den får toppen til å føles lett og får huden til å puste. Det vil ikke være noe problem å finne et mønster som bruker bomullsgarn. De fleste toppene i mønstrene våre er strikket i bomull.

Her kan du se vårt utvalg av bomullsgarn.

Vi har veldig forskjellige bomullsgarn, og hver kvalitet presenterer et bredt spekter av farger. Derfor har du en god mulighet til å strikke en topp i akkurat din favorittfarge eller kombinere flere forskjellige farger du liker. Noe av det beste med å strikke klær selv er at du ikke trenger å velge fargen som er angitt i mønsteret. Fargevalget er helt opp til seg selv og ens personlige smak.

Når du har funnet riktig mønster for en vakker topp, kan du også enkelt og raskt finne strikkepinnene du trenger for å jobbe på nettstedet vårt. Mange topper er strikket på rundpinner. Vi har et bredt utvalg av forskjellige rundpinner - både faste og utskiftbare. Her kan du velge mellom pinner i tre og metall, avhengig av hva du foretrekker. Hvis du vil ha flere pins å velge mellom, kan det være lurt å sjekke ut vårt runde sett med pins. Det smarte med et sett er at du ikke trenger å kjøpe nye nåler hver gang du starter et nytt strikkeprosjekt. Her har du en rekke forskjellige pinnestørrelser som du kan bytte mellom.

Se de mange runde pinnene våre her.
Og sjekk ut vårt sirkulære nålsett her.Blant oppskriftene våre på strikkede topper finner du blant annet denne vakre toppen med navnet "Spiced Breeze". Oppskriften er populær, og vi forstår den godt. Det utstråler sommerstemning. Samtidig er formen enkel: den strikkes i glattstrikk med ribbede kanter, og deretter kan den strikkes i en rekke vakre farger. DROPS Paris brukes til arbeidet, som kommer i et bredt spekter av farger. Garnet er også et vakkert bomullsgarn som ikke klør eller svir.I utvalget av oppskrifter finner du også denne vakre "Siempre Celeste" -toppen. Den har en vakker form og er strikket med et fint bølgemønster. Velg for eksempel en fin pastellfarge som på bildet eller gå med en sterkere farge. Valget er helt opp til deg :-)

Vil du heller hekle en topp enn å strikke den? Så les mer om hekleoppskrifter her.

Du kan også se hele vårt utvalg av hekleoppskrifter her.
Og her kan du se våre heklede toppmønstre for kvinner.

Nå håper vi at du har blitt inspirert til ditt nye strikkeprosjekt i form av en strikketopp. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice med spørsmål om mønstre, garn, nåler osv.

Ha det gøy med den strikkede toppen!