Heklenåler

Hos LindeHobby har vi et vell av heklenåler i alle slags forskjellige farger og former. Enten du er en erfaren hekler eller bare har et ønske om å lære det, ønsker vi heklenåler til ditt spesifikke prosjekt. Kvaliteten på heklenålene er god, og du vil fort merke hvordan heklenålene gjør det lettere å hekle.

På denne siden finner du heklenåler helt ned til 0,75 mm og opp til 20 mm. De mindre heklenålene gir ikke mye bevegelsesfrihet, men du vil virkelig føle hvordan håndleddet blir reddet under heklingen. De store heklenålene gir plass til mange masker på en gang, noe som er ideelt for mønstre i hekling som boblesøm. Du bør derfor vurdere dine behov for det enkelte prosjekt når du velger størrelse på heklenålene.

0 omtaler
Pris fra
22,73 NOK
25,25 NOK
Du sparer: 2,52 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
15,08 NOK
16,75 NOK
Du sparer: 1,67 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
29,03 NOK
32,25 NOK
Du sparer: 3,22 NOK
0 omtaler
30% rabatt
244,04 NOK
348,63 NOK
Du sparer: 104,59 NOK
Tilbudet utløper21/04/2024
0 omtaler
20% rabatt
Pris fra
62,36 NOK
77,95 NOK
Du sparer: 15,59 NOK
Tilbudet utløper21/04/2024
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
15,08 NOK
16,75 NOK
Du sparer: 1,67 NOK
0 omtaler
40,63 NOK
0 omtaler
0 omtaler
30% rabatt
125,30 NOK
179,00 NOK
Du sparer: 53,70 NOK
Tilbudet utløper21/04/2024
0 omtaler

Heklenåler i forskjellige materialer

Vi tilbyr heklenåler i forskjellige typer materiale. Dette gir deg god valgfrihet til å velge nøyaktig hvilken type heklenål som passer best for din smak. Velg mellom plast, bambus eller resirkulert plast etter behov. Uansett hva du velger, vil heklenåler være uunnværlige i ditt neste hekleprosjekt.

Med bambusheklenåler vil du føle hvordan materialet er mykt og lett å jobbe med. I tillegg er trematerialer stille å jobbe med, noe mange synes er gunstig. Hvis den tradisjonelle klikkelyden derimot er et must for deg, bør du velge heklenåler laget av plast eller resirkulert plast. Så det er et spørsmål om smak, og du kan prøve forskjellige materialer for å finne den som passer best til din hekletype.

Heklenålsett - du vil ikke savne noe

Hvis du er en erfaren hekler, vil det utvilsomt være en god ide å kjøpe et av våre mange heklenålsett . Her får du heklenåler i mange forskjellige størrelser, så du er klar for ethvert hekleprosjekt. Få alt fra 3 heklenålstørrelser til 12 størrelser i ett sett, og la heklen begynne.

For å skape de beste arbeidsforholdene er det viktig å ha et godt arbeidslys. Hvis du ofte sliter med å finne riktig belysning til prosjektet ditt, anbefaler vi at du kjøper et heklenålsett med lys . Her får du ikke bare mange forskjellige heklenålstørrelser å velge mellom, men du får også behagelig og optimal belysning for arbeidet.

Tunisiske heklenåler for vakre prosjekter

Hvis du ennå ikke har begynt deg med tunisisk hekling , er det på tide å prøve. I tunisisk hekle kombineres en vanlig heklenål med strikkepinne. Her bevares den karakteristiske kroken fra heklenålen, samtidig som den settes sammen med den velkjente strikkepinnen.

Med den lange, tunisiske heklenålen får du virkelig muligheten til å passe mange masker. Så du jobber ikke bare med en maske, men flere. I tillegg kan du eksperimentere med forskjellige teknikker og stiler, noe som gir et unikt og personlig resultat. Heldigvis slipper du å mestre alle teknikkene med hekling og strikking - og dette gjør tunisiske heklenåler ekstremt nyttige.

Ergonomiske heklenåler som passer godt i hånden

Hvis du hekler mye, anbefaler vi at du kjøper ergonomiske heklenåler av god kvalitet. Ergonomiske heklenåler er kun designet for å ligge komfortabelt i hånden. Dette gjøres gjennom det buede hodet og den spesialformede skaftet, som dermed skiller ergonomiske heklenåler fra vanlige heklenåler.

Hvis du lider av senebetennelse eller leddgikt, er det spesielt lurt å velge ergonomiske heklenåler. Håndledd og hender er spart her - men du trenger ikke å lide av senebetennelse eller leddgikt for å nyte pinnene. I tillegg vil du legge merke til hvordan de ergonomiske heklenålene gjør at heklen din fungerer raskere.

Skal jeg velge en rund eller flat aksel?

Det finnes mange forskjellige typer heklenåler på markedet, og det kan derfor være vanskelig å velge. Spesielt når det gjelder valg av skaft, er det mange ting å vurdere. Hvis du velger en rund aksel, vil du ha en fleksibel arbeidsflyt, da det ikke er spesifisert noe spesifikt mellomrom for tommelen. Imidlertid kan runde sjakter rulle, noe som kan gjøre dem vanskeligere å styre.

Flate håndtak er ideelle for deg som holder heklenålen som en blyant. Her er det plass til å hvile tommelen på et flatt stykke. Hvis du derimot holder heklenålen som en kniv, er ikke et flatt håndtak fordelaktig. Her er det i stedet det litt runde og delvis flate håndtaket som passer best til arbeidsstillingen.

Heklenålens nakke og hode er også viktig

Når du ser på vårt store utvalg av heklenåler, vil du oppleve hvordan heklenålene ikke har samme hovedstørrelse. I tillegg kan hodets form også variere - den kan være enten rund eller spiss og være hekta eller innfelt. Alle disse aspektene er viktige for å forme masker og hvordan garnet blir fanget av heklenålen.

Kroken på heklenålen bestemmer hvor enkelt det er å få et godt grep om garnet. Hvis du ofte finner ut at heklenålen deler garnet, er det lurt å velge en heklenål med et rundere hode og en mindre krok.

Kjøp heklenåler på nettet og få dem levert raskt

Når du handler på LindeHobby, blir det nesten aldri enklere å handle. Velg ønsket heklenål på denne siden og utforsk vårt store utvalg av andre uunnværlige gjør-det-selv-produkter. Legg alle favorittproduktene dine i handlekurven din og betal for dem enkelt og sikkert.

Så snart du har kjøpt produktene dine, sørger vi for å sende dem til deg så snart som mulig. Faktisk får du tingene dine ekstremt raskt - med levering på bare en til to dager, vil du kunne fortsette med hekleprosjektet på kort tid. Kjøper du for mer enn 499 kroner, gir vi gratis frakt. Når du kjøper for mindre koster frakt bare fra 29 kroner.