Hekleoppskrift

De fleste av oss er dypt avhengige av en god veske i hverdagen, som kan inneholde de viktigste verktøyene for hverdagen. Noen foretrekker at vesken bare inneholder en pose og nøkler, mens andre liker å være fullstendig bevoktet med alle slags nødvendigheter. Heldigvis har vi her på LindeHobby et stort utvalg av heklede vesker i forskjellige størrelser, slik at de passer til ethvert formål

Se vårt store utvalg av heklede vesker her.

Når du skal begynne å hekle vesken din, er det viktig å vurdere hva du vil bruke vesken din til. Hvis posen skal tåle vind, vær og skitt, er det fornuftig å vurdere et garn som tåler maskinvask og slitasje. Her er bomull og lin begge åpenbare valg da begge garnene tåler mye slitasje. De kan også maskinvaskes opptil 60 grader i maskinen, slik at posen kan være helt ren og fin etter bruk.

Bli klokere på bomullsgarn her

Hvis du derimot vil ha en pose med mer struktur og mykhet, så er garn som Cozy og Bóheme Velvet Double to veldig gode valg for vesken. Garnene har en fin og veldig annen struktur, noe som gjør det godt i helt unike poser for fin kveldsbruk. Begge garnene har et fint spill i fargene og har også et veldig stort fargevalg.

Utforsk Go Handmade nydelig garn her

For heklede vesker foretrekker noen å lage den av en lærbunn. Dette gir deg en solid og solid bunn som sidene på vesken er bygget av. Bunnene vi tilbyr her på LindeHobby her har allerede hull i kanten hele veien rundt, så det er enkelt og raskt å komme i gang med den heklede vesken din. Bunnen kan også brukes til kurver hvis du vil ha ekstra stabilitet i bunnen.

Se vårt store utvalg av lærbunner for vesker og kurver her.

Les mer om heklede kurver her

I tillegg til de vakre lærbunnene i vesken, kan flere andre lærelementer også legges til vesken. Vi tilbyr håndtak, stropper, knapper og lignende, som enkelt og trygt kan sys på vesken for å gi den et mer eksklusivt utseende. For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alt tilbehør til vesker i samme kategori, slik at du enkelt og raskt kan bla gjennom de tingene du vil bruke til den heklede vesken din.

Dykk ned i det store utvalget av tilbehør til vesker her

Vi håper du nå føler deg klar til å komme i gang med din egen heklede veske.

Nytt :-)