Strikket gave til venn

Har vennen din snart bursdag? Og mangler du inspirasjon til det du kan gi ham i gave? Da har du landet på høyre side. Her gir vi deg inspirasjon til en god og hjemmestrikket vennegave.

Se hele vårt utvalg av strikkeoppskrifter her.Strikkede hatter er den sikre vinneren når det gjelder gaver. Strikkede hatter kan brukes i mange år og kan strikkes i forskjellige farger og mønstre. Derfor kan man enkelt strikke en helt unik hatt, som bare passer mottakeren av gaven.

Vi har et bredt utvalg av mønstre for strikkede luer til menn. På den måten kan du bli inspirert, og kanskje finner du den perfekte oppskriften som vil skape glede hos vennen din. det er lurt å strikke et maskinvaskbart garn. På den måten er hatten enkel å håndtere og samtidig kan den vare i årevis. Samtidig er det viktig å velge et mykt og riperfritt garn slik at hatten føles myk og behagelig å ha på seg.

Nedenfor kan du se et utvalg av lueoppskrifter. Bare klikk på bildene for å komme til oppskriftene.Elsker vennen din å være på kjøkkenet og lage mat? Så er det et bredt utvalg av gaveideer for nettopp dette. Du kan f.eks. strikk noen fine grytekluter til ham. Grytekluter er en uunnværlig del av kjøkkenet. Samtidig kan de strikkes i forskjellige mønstre og farger, og derfor er du garantert et morsomt og koselig strikkeprosjekt.

Du kan også strikke en haug med oppvaskkluter til vennen din. Kluter er et enkelt, oversiktlig og billig strikkeprosjekt å komme i gang med. Hvis du er nybegynner i strikkeverdenen, er det til og med et opplagt prosjekt til å begynne med. Kluter er et populært strikkeprosjekt, bl.a. fordi det er miljøvennlig. Kluter strikket i bomull avgir ikke mikroplast, og i tillegg kan de brukes om og om igjen.

Nedenfor finner du et utvalg av våre oppskrifter på grytekluter og kluter.Strikkede sokker! Alle kan alltid ha nytte av det, og derfor er et slikt par også en åpenbar mulighet til å gi til vennen din. Finn et mykt sokkegarn i favorittfargene dine og strikk ham et fint og varmt par sokker.

Strikkede sokker er uunnværlige, spesielt om vinteren, og samtidig er det ofte kos og nostalgi forbundet med hjemmestrikkede sokker. Derfor glede vennen din med et par. Her på siden kan du finne mange flotte mønstre for strikkede sokker. Derfor er det bare å finne den nøyaktige oppskriften som samsvarer med vennens behov.Vil du heller begynne å hekle en gave til vennen din? Da kan du sjekke denne siden og få inspirasjon til en heklet vennegave.

Ha det gøy med din hjemmestrikkede gave :-)