Strikkemønster vest


Elsker du absolutt strikkede vester / slipover? Det kan vi virkelig forstå! Den vestlige trenden har tatt verden med storm, og selvfølgelig er vi på bølgen! Derfor har vi samlet et stort antall gratis vestmønstre for deg som vil begynne å strikke en vest.

Gratis strikkeoppskrifter på vester / slipover.Se det enorme utvalget av strikkeoppskrifter her.

Vester / slipovers har blitt superpopulære, og de fanger lett blikket fordi de kommer i et uendelig antall forskjellige uttrykk, farger og mønstre. Samtidig kan de utformes veldig annerledes. Derfor forstår vi godt hvorfor mange strikker ikke bare en vest, men flere, siden det er lett å variere utseendet og bruken av vestene.

Å strikke en vest er et håndterbart prosjekt som alle strikkere kan ta fatt på. For eksempel, hvis du er nybegynner, er et vestlig prosjekt et superopplagt prosjekt, da de fleste oppskrifter er enkle og enkle å følge. Mange vester er også strikket i glattstrikk og med ribbein, som er to nybegynnervennlige teknikker. I tillegg kan det være en fordel for nybegynneren at du ikke trenger å strikke ermer på en vest, slik du skal med strikkede gensere eller cardigans.

Hvis du er en erfaren strikker, vil en strikket vest sikkert også falle i smak. Det er et stort antall forskjellige vestmønstre med forskjellige strikketeknikker. Hvis du vil hoppe i svinger, v-hals / v-hals, høy hals, nordisk mønster, patentmønster eller noe helt annet, så er strikkede vester en god mulighet til å øve eller eksperimentere med teknikkene.

Du kan bruke en strikket vest til enhver anledning. Avhengig av hva du bruker vesten med, kan den brukes til vår, sommer, høst og vinter, og til hverdag og fest. Hvis du bruker vest, for eksempel over skjorte og bukser, kan du få et klassisk utseende - perfekt til hverdags- og arbeidsbruk. Hvis du derimot bruker vest over en sommerkjole, vil den ha et helt annet utseende og være avgjørende for å holde deg varm på sommerkvelder.

Avhengig av dine behov kan du utvilsomt strikke en vest som passer rett inn i garderoben din. Men jeg lurer på om du blir bitt av å strikke flere forskjellige vester så snart du har strikket ditt første!

I vårt utvalg av vester er det en rekke forskjellige vester. Noen har en klassisk rund hals, andre har høy hals eller v-hals. Det er også både lukkede og åpne vester, som også gir to veldig forskjellige uttrykk og muligheter for styling. Hvis du for eksempel vil ha en åpen vest med fine knapper, så kan du også enkelt finne en oppskrift på dette.

Se vårt store utvalg av knapper her.

Hvis du er interessert i en enkel og klassisk vest, finner du mange som er strikket i rillestrikk og med ribber i nakken, ermene og bunnen. Dette gir en superfin vest som kan brukes til alle slags antrekk. Hvis du derimot er interessert i mønstre, kan du for eksempel også finne et mønster som har vendinger eller et nordisk mønster. Når du strikker en vest, kan du også velge å strikke den i en farge eller i flere forskjellige farger. For eksempel kan du velge en farge for selve kroppen og en eller flere farger for vestkanten. Du kan også strikke en stripete vest i din favorittfargekombinasjon.

Se hele vårt utvalg av garn her.Vi har spesielt et stort utvalg av DROPS mønstre for vester. I utvalget finner du både oppskrifter på nybegynnervester og mer erfarne vester, samt vester til både kvinner, menn og barn. Dette lar deg strikke vester til hele familien, mens alle får sin egen unike og personlige vest.

Blant DROPS mønstre er garnene som brukes til prosjektet veldig forskjellige. Noen vester er strikket i ren ull, som vil gi en varm og deilig vest. Andre er strikket i en ullblanding, ofte i kombinasjon med en mohairtråd, som gir en mer luftig og lett vest. Mulighetene for garnkombinasjoner er mange og gir forskjellige vester.

Se alle mønstrene våre fra DROPS her.

I vår kategori av barnevester finner du en rekke supersøte og vakre vester. Her kan du - akkurat som i voksne mønstre - velge å strikke en vest som er åpen eller lukket, har rund hals eller v-hals. Du kan se et utvalg av oppskriftene våre på barnevester nedenfor.Se alle strikkeoppskriftene våre for barn her.

Mange vester strikkes rundt på rundpinner. Dette gjør prosjektet enkelt og greit. Å strikke betyr at du ikke trenger å strikke frem og tilbake, og det sparer også tid. Her på nettstedet kan du se et stort utvalg av rundpinner som kan brukes til å strikke vester. Vi har runde pinner av bambus, bjørketre og metall og runde pinner av forskjellige lengder. På denne måten finner du garantert akkurat nålene du liker å strikke mest og som passer til det vestlige mønsteret du skal begynne med.

Se alle våre runde pinner her.

Nå håper vi at du har vært godt rustet til å komme i gang med å strikke en vakker vest.
Skikkelig gøy med strikkevesten :-)