Hva er garn med fargeendring?

Garn med fargeendring er en type garn som endrer farge når stoffet utfolder seg. Ulike fargekombinasjoner er mulige. Garn med fargeendring kan begynne blått, gradvis lysne, deretter grønt og tilbake igjen.

Garn med fargeendring er ikke et garnmateriale. Det er en type garn, dvs. en måte som garnmaterialet - som kan være bomull - blir behandlet er farget.

Flerfarget garn er derfor et spørsmål om smak ikke som et slikt uttrykk for kvalitet. Flerfarget garn er spesielt populært når du lager sokker, men til slutt ikke la deg begrense deg.

Se vårt spennende utvalg av garn med fargeendring her

Hvorfor bruke garn med fargeendring?

Du trenger garn med fargeendring hvis du liker garn i flere farger. Hvis du elsker fargekombinasjoner og ikke vil nøye deg med en farge.

Hvis du har flere favorittfarger, kan du koble dem alle til genseren din.

Selvfølgelig er muligheten alltid der for å kombinere forskjellige farger når du hekler eller strikker med flatt garn. Det blir bare ikke så vilt og fargerikt som med flerfarget garn.

Når du hører om denne typen garn, kan det høres rotete og mindre attraktivt ut. Dette endres imidlertid når du ser det endelige produktet.

En genser med flere farger som krysser, kombinerer og kolliderer med hverandre har en glans over seg som faktisk virker veldig beroligende og fin, ikke rotete og urovekkende.

Det er bare et spørsmål om smak. Men hvis du har smak for garn med flere farger, vil det være vanskelig å motstå. Du finner de vakre garnene våre med fargeendring her

Hvilket materiale skal jeg bruke?

Garn med fargeendring hindrer deg på ingen måte. Det krever bare at du har god kunnskap om hvilket materiale du skal bruke i den spesifikke situasjonen.

Garnetypene du finner på nettstedet vårt er bomull, akryl, polyamid, ull og kombinasjoner av de forskjellige. Veldig allsidig garn som du kan bruke til nesten alle prosjekter.

Hvis du trenger å lage et par nydelige sokker, vil det sannsynligvis være å foretrekke med litt nydelig bomull. Når du har valgt bomull, må du finne ut kvaliteten på garnet og fargekombinasjonen.

Garn med fargeendring har heller ikke bare en unik og streng måte å produsere fargeendring på. Det er forskjellige styrker i fargene og forskjellige flotte overganger.

Det kan være sterke, levende farger som er veldig iøynefallende, eller det kan være rolige og mørkere farger som gir et mindre iøynefallende, men mer behagelig møte for øyet.

Det er alltid et spørsmål om smak hvilke kombinasjoner du velger. Vurder imidlertid alltid resultatet nøye. Garnet er vanligvis ikke dyrt, men det er alltid synd å bli irritert og skuffet over valget av garn.

Se vårt store utvalg av garn sortert etter type her

Spark liv i strikke- og hekleprosjektene

Hvis du har strikket eller heklet en stund og fremdeles ikke har ønsket å gå inn med fargeskiftegarn, må du gjøre det. Lue , votter , gensere og fyllstoff får bare en veldig fin Utseende. De blir litt morsommere, litt mer levende å se på enn en svart, rød eller gul klut.

Du kan alltid prøve med sokker som en start. Fargeskiftende sokker er veldig behagelige å se på, og hvis du angrer på fargevalgene dine, er de ikke like fremtredende som fargen på en genser.

Se vårt utvalg av sokkegarn her

Hvis du trenger litt hjelp for å kunne se hva du trenger garn med fargeendring, så finn inspirasjon til oppskrifter her .

Strikke- og hekleprosjektene dine får et nytt og friskt liv med garn med fargeendringer.

Copyright © LindeHobby