Strikkemønster Bluse


Trenger du en vakker bluse til garderoben din? Og har du mot til å strikke det selv? Da finner du all nødvendig hjelp til å starte prosjektet akkurat her.

Bluser er et must-ha! Bluser kan brukes til nesten alle antrekk og i hverdagslige så vel som festlige anledninger. Her på nettstedet vårt har vi et stort utvalg av oppskrifter på damerbluser, så du vil garantert finne en bluse som passer deg akkurat.Se vårt store utvalg av gratis blusemønstre her.
Og se alle strikkeoppskriftene våre her.

Bluser kan inngå i mange forskjellige typer antrekk og til mange forskjellige anledninger. Enten du trenger å bruke den på jobben, til møter, bursdagsfester, kaffefester eller som en koselig bluse på sofaen, kan du enkelt finne en bluse bare for den sammenhengen. Par, for eksempel, en bluse med et par jeans og oppnå et kult hverdagsutseende. Du kan også ha på deg en bluse med skjørt eller over en kjole og dermed legge til noe feminint og lett i antrekket. Bluser er også alltid super praktiske og uunnværlige for de kjølige sommerkveldene og om vinteren.

Du kan enkelt og raskt komme i gang med å strikke en bluse med et av våre mange gratis mønstre . Blant oppskriftene er det et bredt utvalg av forskjellige bluser, som garanterer at det er noe for enhver smak. Så om du vil starte med en bluse med lange eller korte ermer, en bluse med flere farger eller bare en farge, eller en bluse med striper, blomster, nordisk mønster eller rutete, finner du nøyaktig ønsket bluse blant oppskriftene våre.Se et av våre populære mønstre for en strikket bluse med full patent og v-hals her.

Våre gratis oppskrifter er nøye utvalgt i henhold til sesongen og trendene i sesongen. Derfor finner du både blusemønstre som er best egnet til høst- eller vinterbruk, samt blusemønstre som er mer egnet for vår- eller sommerbruk. Hvis du er ute etter en vinterbluse, anbefaler vi at du strikker inn noe deilig ullgarn. Hvis du derimot vil ha en lysere og sommerligere bluse, anbefaler vi strikking i bomull.Ta en titt på denne fine sommerblusen som er strikket i bomull.

Når du begynner å strikke en ny bluse, kan du enkelt velge mønstre basert på hvilke teknikker du liker best: raglan, vendinger, bobler, hullmønster, teksturmønster, perlearbeid, full patent og så videre. Nedenfor kan du se noen eksempler på bluser med forskjellige strikketeknikker.Blant de mange blusemønstrene er det også mange forskjellige størrelser og passformer. Så hvis du elsker overdimensjonerte bluser eller mer for en tettsittende bluse, så kan du også enkelt finne den i utvalget.

I vårt utvalg av blusemønstre finner du mønstre fra forskjellige merker. For eksempel, utforsk DROPS mange vakre og allsidige mønstre, eller sjekk ut mønstre fra Du Store Alpaca, Mayflower, Heart Garn, Go Handmade eller Dale Garn. Utvalget er stort, men heldigvis kan du aldri få for mange strikkebluser!

Se alle damemønstrene våre fra DROPS her.

Når du har funnet riktig mønster, kan du enkelt finne garnet du trenger på nettstedet vårt. Garnetypen vises i selve mønsteret, og her kan du bare klikke på lenken som tar deg direkte til riktig garn.

Vi tilbyr et stort utvalg av garnkvaliteter. Så hvis du trenger ull, bomull, alpakka, merino, mohair, silke eller noe helt annet, vil du finne det med en garanti hos oss. I tillegg til forskjellige kvaliteter, kommer garnene våre også i et hav av forskjellige farger og nyanser. Du har dermed alltid muligheten til å strikke en bluse med akkurat den rette fargen eller fargene som passer deg og garderoben din.

Utforsk alle våre garntyper her.

På nettstedet vårt finner du også de perfekte pinnene for den nye blusen. Vi har et stort utvalg av både rundpinner, sokkepinner og gensere, så du må bare utforske og finne de rette nålene.

Sjekk ut alle strikkepinnene her.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av deilig tilbehør til strikkeprosjektet. Så hvis du mangler en sømholder, et målebånd, en stoppestift, en saks eller en bardisk, finner du alt i vårt store utvalg av tilbehør. Du kan også sjekke ut de vakre merkene våre. Med en av disse kan du fullføre strikkeblusen ved å gi den et personlig preg og legge merke til at den er laget av deg.

Sjekk ut alt strikkeutstyret vårt her.
Her finner du alle våre merker.

Vi håper at du blant våre gratis oppskrifter finner den perfekte oppskriften for deg, og at du enkelt kan komme i gang med prosjektet.

Veldig morsomt med den nye strikkeblusen din :-)