Hekleoppskrifter til baby

Her finner du vårt utvalg av hekleoppskrifter til babyer. Hvis du forventer deg selv eller er så heldig at noen i din nærmeste familie eller vennekrets venter på deg, er det både åpenbart og koselig å hekle fine, personlige, hjemmelagde og unike gaver til den vordende moren og den lille babyen. I vårt sortiment finner du blant annet oppskrifter på fine babytepper og babyinnpakninger. Du vil også finne en oppskrift på en hjemmelaget uro med heklede dyr, som kan dekorere bleieområdet og vekke nysgjerrighet fra babyen din i løpet av de mange timene med lur.

Se hele det enorme utvalget av hekleoppskrifter her

Flere av oppskriftene er gratis og klare til å lastes ned til telefonen, nettbrettet eller datamaskinen og komme i gang med det nye hekleprosjektet for den lille. Selvfølgelig kan du også velge å trykke hekleoppskriftet. Med hekle mønsteret, passende garnøkler fra LindeHobby's sortiment og en passende heklenål i hånden, er du klar til å komme i gang. Alle kan være med. Vi veileder deg.

Er du mer interessert i strikking? Så utforsk det enorme utvalget av strikkeoppskrifter til baby her

499,50 NOK
0 omtaler
0 omtaler
297,41 NOK
311,73 NOK
Du sparer: 14,32 NOK
0 omtaler
467,96 NOK
476,80 NOK
Du sparer: 8,84 NOK
0 omtaler
651,46 NOK
664,15 NOK
Du sparer: 12,69 NOK
0 omtaler
651,46 NOK
664,15 NOK
Du sparer: 12,69 NOK
0 omtaler
111,71 NOK
117,58 NOK
Du sparer: 5,87 NOK
0 omtaler
270,25 NOK
272,00 NOK
Du sparer: 1,75 NOK
0 omtaler
1.160,93 NOK
1.259,10 NOK
Du sparer: 98,17 NOK
0 omtaler
298,60 NOK
300,35 NOK
Du sparer: 1,75 NOK
0 omtaler
0 omtaler
120,25 NOK
156,05 NOK
Du sparer: 35,80 NOK
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
209,75 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler

Bruk den lange ventetiden til koselige hekleprosjekter

En graviditet kan føles lang og noen ganger nesten uendelig, og selv om svangerskap ofte kalles den søte ventetiden , er det ikke alltid følt. Mange gravide opplever behovet for ekstra hvile fordi kroppen blir satt på en stor, fantastisk og mirakuløs, men tøff oppgave. Det er åpenbart å bruke den nødvendige og ekstra tiden i sofaen eller sengen for å hekle fine ting som babyen senere kan bruke og glede seg over.

Det kan også være at du venter på den lille som en fremtidig besteforeldre, tante, eller at det er din gode venn som skal få en baby. Selv i slike tilfeller kan ventetiden føles lang fordi spenningen og gleden aldri vil ta slutt. Bruk også ventetiden her til å hekle fine bursdagsgaver til den vordende moren og den lille babyen. Det er flott å gi fine, unike, hjemmelagde og personlige gaver som blir laget og gitt i kjærlighet.

Mange gravide opplever det som både meditativt, produktivt og som et hyggelig mentalt preparat for å lage ting og tilbehør til den nyfødte. På den måten kan du nesten forestille deg og føle hvordan den kommende lille babyen vil se ut i de hjemmelagde tingene, og du vil derfor føle deg mer knyttet til livet du snart vil starte.

Jeg kan ikke hekle: Hvordan lærer jeg det?

Hekling kan se komplisert og komplisert ut når du ikke har sett teknikken ennå, men faktisk er det ikke nesten umulig å lære om du tar deg tid og unngår å bli for frustrert og utålmodig i begynnelsen.

På YouTube kan du finne mange videoer på både dansk og engelsk som sakte og nybegynnervennlig viser og forklarer hvordan du hekler de forskjellige teknikkene. Ofte trenger du ikke å kunne mestre ganske mange forskjellige typer masker og teknikker før du kan begynne å hekle. Spesielt ikke hvis du kaster deg i å hekle et babyteppe. Disse er ofte enkle og med mange repetisjoner av de samme teknikkene som blir lettere jo flere ganger du gjentar dem.

Husk også at det ikke er intensjonen eller behovet for at hekleprosjektet ditt skal være perfekt, feilfritt eller å se nøyaktig ut som bildet fra hekleoppskriften. I så fall ville det være lettere bare å kjøpe et maskinprodusert og fabrikkert alternativ fra hyllene i butikkene. Det er nettopp sjarmen til hjemmelagde hekleprosjekter at de er unike, personlige og forelsket i alle mulige feil og forvrengninger de nå kan inneholde.

Velg en heklenål i riktig størrelse

Det er viktig å velge heklenål i riktig størrelse. En overdimensjonert heklenål vil gi et hul og glatt resultat, mens en overdreven heklenål vil gi et veldig tett og stivere resultat. Velger du en heklenål som er for stor, risikerer du også at det ferdige resultatet blir mye større enn antatt ut fra oppskriftens instruksjoner, mens en heklenål som er for liten vil gi et mye mindre resultat.

Ofte vil papp- eller papiremballasjen til garnøkkelen indikere hvilken størrelse heklenål som umiddelbart samsvarer med garnetypen og tykkelsen. Det er generelt en veldig god retningslinje å følge. Men hvis du pleier å hekle stramt, kan det være lurt å velge en heklenål i litt større størrelse, mens det kan være lurt å velge en heklenål i litt mindre størrelse hvis du pleier å hekle. veldig løs.

Er du i tvil om du hekler tett eller løst, kan du hekle et lite prøvestykke. Hvis heklede klær pleier å knirke når du hekler, vil du mest sannsynlig hekle stramt. Hvis det heklede stoffet ditt derimot har en tendens til å gli helt av heklenålen, har du sannsynligvis en tendens til å hekle løst. Ingen av delene er feil, men i så fall er det lurt å velge en heklenål med tanke på denne kunnskapen.

Hvilket garn skal du velge?

Valg av garn avhenger av hvilket prosjekt du legger ut i. I innledningen til hekleoppskriftene vil det ofte bli oppgitt hvilken garntype og fargekode som er brukt på hekleoppskriftens bilde. Selvfølgelig velger du hvilken type garn og hvilken farge (eller farger) du velger.

Når du hekler til en baby, er det i mange tilfeller en veldig god idé å hekle i babymerinoull. Babyer klarer ikke engang å regulere varmen. De lærer dette først i en alder av to. Siden ull har en varmeregulerende effekt, er det derfor et opplagt og veldig godt alternativ hvis du hekler tepper, wraps eller plagg. Siden ull har en varmeregulerende effekt, vil ikke babyen din oppleve den overopphetede og tette følelsen som syntetiske garntyper kan gi.

Merinoull er veldig myk og elastisk, og dermed oppleves ikke babymerinoull som riper, irriterende eller stiv, slik andre typer ull kan. På denne siden kan du finne et stort utvalg av deilige garn fra DROPS. En av egenskapene er DROPS Baby Merino , som bare er et garn i fordelaktig merinoull. DROPS Baby Merino fås i mange vakre farger.

Hvis du derimot hekler dyr for en forstyrrelse over stellebordet, er en klassisk bomullstråd et opplagt valg. Bomull er både slitesterkt og slitesterkt, og så kommer bomullsgarn i et hav av vakre farger og nyanser. Selvfølgelig kan du også finne et stort utvalg av bomullsgarn her på LindeHobby.

Følg vaskeinstruksjonene for garnet

Når du har brukt lang tid på et hekleprosjekt, vil det være synd å ødelegge resultatet ved å vaske. Vær derfor oppmerksom på vaskeinstruksjonene gitt på papp- eller papiremballasjen til garnøkkelen.

DROPS Baby Merino kan for eksempel vaskes i en 40-graders finvask, helst på et ullprogram og med et vaskemiddel som er egnet for ull.