Strikkemønster påske


Påske er en fantastisk høytid der du kan samle venner og familie for en god påskelunsj og / eller en morsom påske eller eggjakt i hagen. Samtidig er det en åpenbar mulighet til å dekorere hjemmet ditt med vakker påskepynt som vil imponere dine gjester!

Derfor har vi satt sammen våre gratis påskeoppskrifter for deg. Sjekk dem alle her ute.For å se mange flere strikkeoppskrifter, sjekk ut denne siden . Her har vi samlet alle våre gratis strikkeoppskrifter.

I utvalget av påskemønstre finner du en rekke strikkeoppskrifter som passer perfekt inn i påskehjemmet. Kom i gang med noen fine påskegrytekluter eller nyt påskepynt som kan dekorere lunsjbordet eller henge opp i lamper eller vinduskarmer.

Så alternativene er mange når det gjelder hjemmelaget påskepynt. Hvis du også liker å hekle, kan du raskt utvide påskesortimentet ditt med fine heklede påskeegg, påskeharer, påskekyllinger osv. Derfor kan du også sjekke ut våre hekleoppskrifter på påskepynt.

Se vårt store utvalg av påskehekleoppskrifter her.

Det er hyggelig å engasjere seg i strikking av påskepynt eller interiør. Enten du drømmer om nye grytekluter eller påskepynt, er dette kjappe og små prosjekter. Derfor spiller det ingen rolle å være litt sent ute. Hvis du velger prosjektene dine nøye, er det en god mulighet til å dekorere hjemmet ditt i de tradisjonelle påskefargene. Blant vårt store utvalg av garn finner du et bredt utvalg av vakre nyanser av påskegul farge.

Vi tilbyr også oppskrifter på vakre påskesokker. Disse inkluderer i nordisk mønster og med hare og hjerter. Her kan du fargekoordinere sokkene nøyaktig slik du vil. Og hvis du ikke selv trenger et par sokker, kjenner du nok noen som ønsker å få et par i påskegave!

Påsken gir en mulighet til å samle familien på kreative prosjekter. Dermed kan både barn og voksne samles for å lage vakre påskepynt. Hvis du og familien ikke er så mye i strikking eller hekling, kan du også lage kreative dekorasjoner med produkter fra påskehobbyutvalget vårt. Her finner du både egg som kan pyntes og males, papp og klistremerker, samt fjær, glitterlim og forskjellige kleshengere.

Utforsk påskehobbyuniverset vårt her.Påske er ofte assosiert med egg. Et mykt kokt egg på frokostbordet er en ekstra luksus for mange. Hvis du er lei av at eggene blir kalde før du treffer frokostbordet påskemorgen, så er eggvarmeren akkurat tingen for deg. De vakre eggvarmerne i vakre farger og med fine motiver er også perfekte for å dekorere påskebordet. De morsomme og forskjellige eggvarmerne kan gi deg et smil om morgenen og gi enda mer glede til den koselige påsketiden.

Se de mange søte oppskriftene ved å klikke på bildene over.

Vi håper at du nå er klar til å starte hjemmestrikket ditt til påske.

Nytt :-)