Lammy

Vil du ha kvalitetsgarn i fasjonable farger til en formidabel pris? Så se nærmere på vårt utvalg av garn fra Lammy. Lammy er en internasjonal garnprodusent fra Nederland som har eksistert i mer enn 30 år. Selskapet produserer både håndstrikket og heklet garn og har egne maskiner og produksjonsanlegg. Lammy har sterkt fokus på de nyeste trendene og fargene, på høykvalitets og pålitelige leveringsregler, samt på å utvikle egne mønstre og strikkeoppskrifter. I tillegg er det veldig viktig for selskapet at prisene holdes lave slik at det blir overkommelig for strikkeentusiaster å kjøpe kvalitetsgarn fra Lammy.

Kvalitetsgarn i vakre farger

Hos LindeHobby er vi stolte over å ha garn fra Lammy som en del av sortimentet vårt, og du har kommet til riktig nettside hvis du ønsker kvalitetsgarn i fasjonable farger til en skarp pris. Utvalget inkluderer garnøkler i mange vakre farger, så det er bare fantasien som setter grenser for hva ditt neste prosjekt blir. Fargekombinasjonene på garnetastene lar deg strikke helt unike ting og sørge for at du får et fint resultat. For eksempel kan du velge garn laget av 50% bomull og 50% akryl, som er spesielt populært å bruke til å strikke et nydelig og unikt sjal, hvis mønster naturlig hører til denne typen garn. Kvaliteten på garnene er nøye valgt og er derfor også utrolig høy.

Materiale_227: 100% Polyester
56,00 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 76% Mohair / 24% Silke
62,00 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Polyamid
50,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 100% Akryl
28,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 63% Alpakka / 37% Polyamid
35,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 75% Ull / 25% Polyamid
44,95 NOK
0 omtaler
Materiale_227: 97 % Akryl / 3 % Viskose
29,95 NOK
0 omtaler

Verdt å vite

Hvis du klikker på de forskjellige garntypene i sortimentet vårt ovenfor, finner du ytterligere informasjon om den valgte garnkvaliteten. Her finner du for eksempel det eksakte fargespekteret, hvilke strikkepinner det anbefales å bruke, garnets strikkefasthet og vaskeinstruksjoner. Selvfølgelig handles alt materialet det henvises til også på denne siden. I tillegg vil du finne inspirasjon til hvordan du kan bruke garnet til et nytt prosjekt. Noen av produktene kommer til og med med en gratis oppskrift, som vil hjelpe deg på vei til et super fint resultat. Lammy er supergodt å vite om du er interessert i strikking og hekling, og i sortimentet finner du garn i mange fasjonable farger, så det er noe for enhver smak.

Hos oss kommer kunden først

I 2016 ble LindeHobby nominert til Danmarks mest herlige garnbutikk, noe som delvis skyldes våre sikre og enkle betalingsmåter så vel som vår lynrask levering. Hvis du bestiller fra oss før kl. 16, vil du få ordren levert på døra dagen etter, men uansett hva det tar maksimalt to dager før du får varene levert til ønsket adresse. I tillegg kan du betale med MobilePay, noe som gjør transaksjonen enda enklere for deg som kunde. Du kan alltid sjekke de siste initiativene på LindeHobby ved å registrere deg for vårt nyhetsbrev eller ved å følge oss på vår Facebook-side. Det er ingenting igjen enn å sjekke ut vårt store utvalg av garn og tilbehør når det passer deg, bestille og få varene dine levert dagen etter!