Heklet farsdagsgave

Hekle din egen originale gave til faren din som vil gjøre deg glad i mange år fremover. Det trenger ikke være tidkrevende eller vanskelig å hekle en gave til faren din. Her har vi samlet en rekke forslag til hva du kan komme i gang med i gave til faren din.

Se vårt store utvalg av hekleoppskrifter her

Gratis hekleoppskrift for votter i Mayflower Sky

Farsdag faller hvert år på grunnlovsdagen, som er 5. juni. Selv om tradisjonen stammer fra USA, har den nesten 100 år gamle tradisjonen også slått rot i Danmark. Det er en god dag å feire pappa hjemme og gjøre litt ekstra for ham.

Er faren din interessert i biler? Da er det ikke annet å gjøre enn å komme i gang med denne lille rykk. Den kan bare lages i fargen din far liker, eller til og med i fargen som hans favorittbil. Mulighetene er mange med den lille bilen, som kan brukes som dekor for kontoret eller hjemmet. Bilen er laget i Drops Paris, som er et av våre mest populære bomullsgarn, da det kan vaskes i opptil 60 grader. Hvis ulykken er ute, er det lett å gjøre bilen ren og klar til bruk.

Finn den gratis oppskriften på den heklede bilen her

Les mer om bomullsgarn her

En annen god og perfekt nyttig gave til faren din er en heklet hatt. Det er en flott gave å gi da den kan brukes i årevis. Strikk hatten i et maskinvaskbart garn slik at den er enkel å håndtere - så holder den i årevis. Drops Baby Merino er vårt mest populære maskinvaskbare garn, og det er definitivt en klar grunn til dette: Garnet er veldig mykt og uten riper. Derfor irriterer det ikke huden eller hodebunnen når den brukes til klær.

Klikk på et av bildene nedenfor for å komme til oppskriften.

Nå som vi er en del av de praktiske gavene, er et heklenett også en klar favoritt. De heklede garnene kan brukes til shopping, samt en pose til daglig bruk. Nettene kan være ekstremt enkle å hekle og kan lages av rester av bomull. Bomull brukes til garn, da det er veldig slitesterkt og maskinvaskbart. I vårt store utvalg av bomull, er du sikker på å finne fargen eller fargene du vil ha på nettet.

Se vårt store utvalg av bomullsgarn her.

Utforsk de gratis mønstrene på heklenett.

Hvis du derimot tror at faren din trenger en oppdatering på interiøret sitt, så er en pute en helt fantastisk gave. Her kan du hekle et omslag slik at gaven blir personlig. Det trenger ikke være en kostbar affære å hekle et trekk til en pute, da det kan gjøres i et sokkegarn som kan vaskes i maskin. Det er lurt å hekle lokket i bare et vaskbart garn, da det da er enkelt å vedlikeholde.

Les mer om heklede puter her

Er du mer interessert i strikkede gaver? Da er det ikke noe problem i det hele tatt. Hos LindeHobby har vi et bredt utvalg av strikkevarer for menn, slik at du kan finne akkurat det rette mønsteret til farsdagen.

Finn det store utvalget av strikkeoppskrifter for menn her.

Vi håper du nå føler deg klar til å begynne gaven din til farsdagen :)