Heklegave til en venn

Mangler du også inspirasjon til hva du kan hekle fra gaver til vennen din. Enten det er bursdag eller jul, som er nært forestående, har vi samlet i denne artikkelen noen forslag til hva du kan hekle fra gaver til vennen din. Gavene er så langt som mulig i forskjellige prisklasser og med forskjellige tidshorisonter.

Se vårt store utvalg av hekleoppskrifter her

Er vennen din interessert i biler? Da er det ikke annet å gjøre enn å komme i gang med denne lille rykk. Den kan bare lages i fargen som vennen din liker, eller til og med i fargen som favorittbilen hans har. Mulighetene er mange med den lille bilen, som kan brukes som dekor for kontoret eller hjemmet. Bilen er laget i Drops Paris, som er et av våre mest populære bomullsgarn , da det kan vaskes i opptil 60 grader. Hvis ulykken er ute, er det lett å gjøre bilen ren og klar til bruk.

Finn den gratis oppskriften på den heklede bilen her

Les mer om bomullsgarn her

En annen god og perfekt nyttig gave til vennen din er en heklet hatt. Det er en flott gave å gi da den kan brukes i årevis. Hekle hatten i et garn som kan vaskes i maskinen slik at den er enkel å håndtere - den vil vare i årevis. Drops Baby Merino er vårt mest populære maskinvaskbare garn, og det er definitivt en klar grunn til dette: Garnet er veldig mykt og uten riper. Derfor irriterer det ikke huden eller hodebunnen når den brukes til klær.

Klikk på et av bildene nedenfor for å komme til oppskriften.

Nå som vi er ved de praktiske gavene, er en heklet kurv også en veldig fin og nyttig gave. Kurvene kan lages på mange forskjellige måter og er veldig praktiske for lagring. Heklekurver hekles så ofte i enten båndgarn, stoffgarn eller flere tråder av bomullsgarn. Dette er gjort for å få deg tykk på kurven, som kan stå alene. Båndgarn er et elastisk bomullsgarn, som ofte består av resirkulert bomull og en syntetisk fiber som polyamid for å gi det styrke og elastisitet.

Se vårt utvalg av båndgarn her eller klikk på et av bildene nedenfor for å komme til mønsteret.

Hvis du derimot tror at vennen din trenger en oppdatering på interiøret, er en pute en helt fantastisk gave. Her kan du hekle et omslag slik at gaven blir personlig. Det trenger ikke være en kostbar affære å hekle et trekk til en pute, da det kan gjøres i et sokkegarn som kan vaskes i maskin. Det er lurt å hekle lokket i bare et vaskbart garn, da det da er enkelt å vedlikeholde.

Les mer om heklede puter her

Vi håper at du nå er klar til å hekle en vakker og personlig gave til vennen din.

Nytt :-)