Heklet bryllupsgave

Her finner du forslag til gaver som vil glede brudeparet. En god bryllupsgave kan komme i mange former og avhenger i stor grad av paret selv. Her tilbyr vi mange gode tilbud på oppskrifter som du kan bruke til å lage den perfekte bryllupsgaven til bruden og brudgommen.

Den rette bryllupsgaven kan bringe mange minner med seg, og derfor er den helt fantastisk når du lager den selv. Dette gjør gaven utrolig personlig, og da kan den også brukes i årevis. Hjem og interiør er en veldig god gaveform, da den bare kan vare i årevis og brukes igjen og igjen i hverdagen.

Se vårt store utvalg av hekleoppskrifter her

Nettopp det indre av hjemmet, som vil vare i mange år fremover, er et teppe. Det er et stort og tidkrevende prosjekt, men det er også et prosjekt som virkelig lønner seg til slutt. Et teppe kan brukes i mange år, både hjemme, men også til piknik, havet og parken. Så det er en gave som fortsetter å gi i årevis.

Les mer om heklede tepper her.

Teppet er også en gave gitt til begge parter, da det er en gave som kan brukes på mange forskjellige måter. Teppet kan også ha broderte bryllupsdatoer eller påsatte etiketter med navnene på det lykkelige paret.

Se vårt store utvalg av etiketter her.

Nedenfor har vi samlet et stort antall av de mest populære heklede teppene for øyeblikket. For å se enda flere oppskrifter på heklede tepper, klikk her.

En gave som definitivt også faller i smak av brudeparet er en velværepakke. Den kan bestå av elektroder, såpeposer, kluter og håndklær - praktiske ting for hjemmet som kan gjøres helt personlige. Finn det mønsteret og fargen som passer best til ditt hjem, og så er det bare å komme i gang. Det er bare fantasien som setter grensene, i en så personlig og vakker gave.

Klikk på bildene nedenfor for å komme til mønsteret, eller klikk her for å se hele vårt store utvalg av hekleoppskrifter.

En annen flott gave er hjemmeinnredning. Det kan være en dekorativ bamse , søt eggvarmer , kurver eller puter . Denne typen gaver er vanskelig å ha på seg, og da kan den tilpasses brudeparet.

Er brudeparet sprø etter bestemte farger for hjemmet, eller deler de en felles hobby? Så er det bare å svinge heklenålen slik at de kan få en søt og personlig gave. Det trenger ikke være en enorm gave i seg selv, men da kan det være en pengesum eller et gavekort gjemt i gaven. Den kan lagres i salveposen til en heklet alpakka eller i hatten til en heklet mann i brudeparet - mulighetene er mange og bare fantasien setter grenser.

Les mer om heklede pengeskuldre her.

Vi håper du nå føler deg inspirert til å ta fatt på den heklede bryllupsgaven.

Nytt :-)