Heklegave til kjæresten

Har kjæresten din snart bursdag også? Så er det bare å begynne å svinge heklenålen slik at du kan få en gave klar til den store dagen. Her har vi samlet inn gaver i flere prisklasser og med forskjellige tidshorisonter. Enten du er tidlig ute eller savner en gave dagen før, her kan du finne en rekke forslag til heklede gaver til vennen din.

Se det store utvalget av hekleoppskrifter her

Hvis det må gå litt fort og ikke være for forseggjort et prosjekt, så er en heklet scrunchie en virkelig god gave. En scrunchie er en heklet hårflette, der heklegarnet i blonder er rundt en normal hårflette. The Scrunchie er en formidabel måte å bruke garnrester på, da den heklede hårflettet kan lages i alle typer og tykkelser på garnet.

Les mer om heklede scrunchies her

Hvis du vil starte med et større plagg til kjæresten din, er både topper og sjal et godt valg, avhengig av hva kjæresten din er for. Vi har et stort utvalg av oppskrifter på heklede topper. Enten hun er for korte topper som gir magesolen eller de som gir god bredde og plass til å bevege seg i, har vi definitivt en oppskrift som passer henne.

Les mer om heklede topper her eller kom direkte til mønsteret ved å klikke på bildet.

Heklede sjal er en favorittklær uansett årstid og antrekk, og det er nettopp derfor det er en veldig god gave til kjæresten din. De kan hekles nær de kaldere årstidene eller med lette, løse masker for de varmere dagene. Det heklede sjalet er også et prosjekt som nybegynnere så vel som erfarne heklere kan ta fatt på, da utvalg av mønstre tillater både de veldig enkle mønstrene og de langt mer utfordrende. Derfor er sjalet også helt fantastisk for å øve på hekleteknikker eller teste en garnkvalitet. Så det er både en god gave og en veldig god måte å øve på hekleteknikkene dine.

Vil du vite mer om de heklede sjalene? Klikk så her

Ønsker du å lage en mer utradisjonell gave til kjæresten din i stedet? Da er det perfekt å finne hekleteknikkene dine og lage et heklebokmerke. Bokmerkene kommer i alle fasonger og størrelser, og er en søt og morsom gave å gi. Bokmerk hvilken som helst med en ny bok, og så har du både en hjemmelaget og kjøpt gave til kjæresten din. Bokmerker krever ganske mye garn og er super raske å hekle.

Se vårt store utvalg av gratis oppskrifter på heklede bokmerker her.

En annen flott gave å gi til kjæresten din er armbånd. De kan begge hekles, men også gjøres mye lettere ved å sette vakre perler på en snor. Lag dem i fargen som kjæresten din liker. Heldigvis har vi et stort utvalg av hobbyartikler, slik at du kan komme i gang med å lage vakre smykker til de du er glad i.

Utforsk det store utvalget av produkter for å lage smykker her

Skal en gave gå litt fort fordi du er forsinket? Hvis vennen din som deg liker å hekle eller strikke, tilbyr vi også gavekort. Da kan vennen din helt velge selv hva hun mangler til sine kreative sysler. Gavekortet sendes digitalt, så det er også den perfekte løsningen hvis du er ute i siste øyeblikk av bursdagen. Det er enkelt å videresende gavekortet digitalt.

Kjøp et gavekort til LindeHobby her

Vi håper du har funnet nok inspirasjon til en gave til kjæresten din, slik at du kan komme i gang med hell.

Nytt :-)