Hekleoppskrift

Skal du også starte en ny topp i sommer? Ja, da har du kommet til rett sted, for vi har et stort utvalg av oppskrifter på heklede topper. Enten du er for korte topper som gir magen sol eller de som gir god bredde og plass til å bevege seg i, har vi definitivt en oppskrift som passer deg.

Se vårt store utvalg av heklede topper her

De trenger ikke være vanskelig å hekle sine egne klær i det hele tatt. Faktisk kommer man veldig langt med grunnleggende kunnskap om hekleteknikker som faste masker, halvmasker og masker. I tillegg er det selvfølgelig også ideelt å kunne lage kutt og kutt, da det gir toppform og struktur for utringning og spalte.

Når det gjelder hekling av toppen er det også viktig å velge riktig garn. Dette er fordi det er veldig viktig for om huden din kan puste inn, slik at toppen ikke blir for tett og varm. Her er naturlige garn som bomull, bambus og lin ideelt, ettersom garnet lar huden puste. I tillegg er disse typene også myke og i et bredt spekter av farger, så det er et stort pluss.

Se vårt store utvalg av bomullsblandinger her

Hvis du vil vite mer om hvorfor denne typen garn er bra for hekling av topper, har vi skrevet inngående artikler om garnet. Her diskuterer vi også hvordan garnet best behandles slik at det varer lenge og hvor kvaliteten kommer fra. Du kan lese mer om bomull ved å klikke her , mens du kan klikke her for å lese mer om lingarn .

Les mer om bambusgarn ved å klikke her.

I vårt store utvalg av oppskrifter kan du la deg inspirere av toppenes form, farge, uttrykk og materiale, inkludert å velge den som passer deg. Du finner heklede topper med korte så vel som lange ermer, med v-hals eller rund hals og med mange forskjellige hekleteknikker. Hvis du vil utfordre deg selv, velg en topp med mange fine detaljer for å få en helt unik topp.

Du kan velge denne toppen med korte ermer for å dekke skuldrene. Oppskriften heter Beach Ballet og er en søt wrap-top som er bundet bak. Den har søte detaljer med kanter i vaffelmønster og vifter.

Oppskriften er helt gratis og finner du her

Hvis du derimot leter etter en topp med tynne stropper, så er Arrow Heart definitivt den rette oppskriften for deg. Toppen er heklet i Drops Baby Merino, men stroppene er heklet i Drops Melody for å gi en fin effekt mellom de to garnene. Så det er en morsom og unik oppskrift å komme i gang med.

Klikk her for å finne den gratis oppskriften på Arrow Heart

Vil du heller begynne å strikke en topp? Så ikke vær redd, for vi har også et enormt utvalg av strikkede topper. Faktisk kan du lese mer om strikkede topper her , hvor vi har funnet noen flotte mønstre for deg.

Utforsk alle våre strikkede topper her

Vi håper du liker muligheten til å begynne å hekle.

Nytt :-)