Hekle mønster lue


Trenger du også en hatt for når været blir litt kaldere og dagene mørkere? Ja, da har vi definitivt en gratis oppskrift på en heklet hatt som du kan hoppe i. Hattene kan lages fylt med detaljer, eller som en enkel hipsterhatt i ribbeina.

Se vårt store utvalg av gratis oppskrifter på heklede hatter her
___
Hatter trenger ikke å reserveres for det kalde været i det hele tatt. Den heklede hatten kan brukes hele året for å krydre et antrekk eller for å holde toppen varm. Hatten kan hekles som en klassiker over ørene eller som en sommerhatt for å skygge for solen.

Hvis du er ny på en heklenål, kan du starte med en enkel ribbehatt. Den ribbet lue kan legges til en buet kant for å oppnå hipster-utseendet eller med en fin pompon.

I vårt utvalg av heklede hatter finner du oppskrifter fra Drops og Go Handmade. Visste du at vi er en Drops SuperStore? Dette betyr at vi selger alle Drops-garn, slik at du raskt kan komme i gang med ditt neste prosjekt i Drops-garn. Derfor har vi også et stort utvalg av gratis oppskrifter fra Drops.

Finn alle våre gratis oppskrifter fra Drops GarnStudio her

Når du har funnet riktig mønster, er det lett å finne ut hvilket garn du skal bruke til det. Det vises når du skriver inn oppskriften og hvor mye som trengs for hver oppskrift. Det blir ikke mye lettere å komme i gang med din egen heklede lue.

I tillegg til å selge alle Drops-garnene, kan vi også tilby et stort utvalg fra f.eks. Go Handmade, Mayflower, Du Store Alpaca, Dale, Hjertegarn og mange flere. På den måten er du helt sikker på å finne et garn som passer rett i din kommende hatt.

Utforsk alle våre garntyper her.

En heklet lue er et fint enkelt prosjekt å komme i gang, da det krever ganske mye midler. Når du har heklenålen klar, trenger du faktisk bare å bruke riktig antall garnnøkler. I tillegg kan du velge å sette en etikett på hatten som "Handmade by Me" så ingen er i tvil om at du har laget hatten din selv. Vi tilbyr også PU-læretiketter for å gi hatten din en fin detalj.

Finn alle merkene våre her.

Se vårt vakre utvalg av PU-læretiketter her.

Hvis du vil sette en pompon på hatten din, er det mulig å lage en hjemmelaget unik i garn eller kjøpe en av våre vakre pomponger i enten kanin eller akryl. De hjemmelagde pompongene kan enkelt og raskt lages ved hjelp av en Pompon maker. Ved å bruke en Pompon-produsent er du helt sikker på å oppnå nøyaktig riktig størrelse på hatten din enn om du laget din egen i papp.

Her kan du finne våre Pompon-produsenter

Hvis du derimot er mer glad i en plysj pompon, så kan vi også hjelpe deg med en. Vi har et stort utvalg av pomponger i både akryl og kanin. Pumpene er tilgjengelige fra 5 centimeter i diameter og opptil 13 centimeter. Våre pomponger fra Go Handmade kommer også med en allerede satt inn trykknapp, slik at pompongen er enkel å montere direkte på hatten og ta av igjen.

Se vårt store utvalg av pomponger her

Hvis du er mer interessert i en strikket lue, så kan vi selvfølgelig også hjelpe deg underveis med en. Vi har også et stort utvalg av gratis mønstre for strikkede luer og caps, slik at du kan gjøre deg klar med akkurat den hatten du ønsker.

Utforsk våre gratis mønstre med strikkede hatter her.

Vi håper du nå er fullt utstyrt for å komme i gang med heklet hatt.

Nytt :-)