DROPS Snow

Hvis du har sett DROPS Snow, men er litt i tvil om hvordan eller hva du skal gjøre med garnet, har du kommet til rett sted. Her har vi samlet litt kunnskap om garnet og dets egenskaper, samt tips og triks for hvordan du best kan behandle garnet slik at det kan holde seg pent i mange år fremover.

Finn DROPS Snow billig her

Hva er DROPS Snow?

DROPS Snow er et utrolig deilig og tykt ullgarn. Garnet er spunnet i 1 tykk tråd, noe som gir en lett og myk tråd, som er perfekt for mange forskjellige hekle- og strikkeprosjekter. Ettersom ullen er helt ubehandlet, betyr det at den ikke utsettes for kjemisk behandling før farging, men kun vaskes og rengjøres. Det hjelper med å fremheve alle de gode egenskapene til ull og lar deg samtidig føle garnet.

Se hele det enorme utvalget av ullgarn her

Drops Snow kommer også i 3 forskjellige fargevarianter, som alle har forskjellige egenskaper. Fra de mer enn 50 forskjellige farger, kan du velge mellom fargeegenskapene UNI, MIX eller PRINT. Uni er preget av en veldig jevn og klar farge, mens blandingen er en blanding av flere nyanser, noe som gir et veldig levende uttrykk. Til slutt er det trykk der fargene spinnes sammen med uregelmessige intervaller, noe som gir et helt unikt mønster.

Finn fargespekteret i DROPS Snow her

Hvorfor velge DROPS Snow?

DROPS Snow er for deg som leter etter et fint og tykt ullgarn. Her kan du oppnå en fin og tykk genser med et fint tykt og fullt garn, som holder varmen godt. Det er derfor ideelt å bruke Snow til vinterstrikking, da det er et veldig varmt ullgarn. Vinterstrikketøy dekker både klær og tilbehør til både voksne og barn. Garnet er også morsomt og raskt å strikke med, da det må strikkes på tykke pinner. Gå opp til pinne for å få luftigere masker, og da kan garnet også enkelt brukes i overgangsperioder eller kjølige sommerkvelder.

Finn alle mønstrene med DROPS Snow her

Les mer om ullgarn

En annen grunn til å velge DROPS Snow er det enorme og varierte fargespekteret. Med over 50 vakre og unike farger, er du sikker på å finne minst en som appellerer til deg. Fargekartet oppdateres og utvides regelmessig slik at DROPS Snows fargevalg følger mote. Det som er spesielt med fargekortet er også de forskjellige fargeegenskapene, slik at du kan finne stor variasjon i samme garnkvalitet.

Se de forskjellige typer snø her

Noe av det beste med garn fra DROPS er at det er av høy kvalitet til en god pris. Her er det mulig å få et veldig godt garn, som selv for større prosjekter ikke kutter budsjettet. Når du kjøper DROPS Snow fra oss, handler du i en DROPS SuperStore. Dette betyr at vi alltid er oppdatert med de nyeste fargene og selger alle DROPS-produkter.

Finn alt garnet fra DROPS her

Mønstre med DROPS Snow

DROPS Snow er en av de mest populære DROPS-kvalitetene, og derfor er du også garantert et stort antall mønstre med akkurat dette garnet.

Se hele det store utvalget av gratis oppskrifter her

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS Snow er laget med tanke på garnets beste kvaliteter. Oppskriftene har alle detaljerte guider, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

Her finner du alle mønstre med DROPS Snow

Følte fôr og annet deilig

DROPS Snow er det ideelle garnet du kan bruke til filtprosjektene dine. Det nydelige og tykke ullgarnet kan brukes til en rekke forskjellige tovede hekle- og strikkeprosjekter som bordbeskyttere, tepper, dekorasjoner og ikke minst fôr. Strikkede og heklede liners er perfekte både som gave eller for din egen velvære, da de er fine og varme og lett holder formen etter en toving i maskinen.

Se det store utvalget av strikkevarer for kvinner her

Kjøp DROPS Snow billig her

Tovet tøfler for barn er her med en heklet blomst på toppen. Blomsten kan enkelt dispenseres, men kan gi en morsom og annerledes følelse. I oppskriften er det også en guide om hvordan du best kan føle tøflene, slik at du får det beste resultatet hver gang. Finn oppskriften her

Nydelige, klumpete gensere

Selv om DROPS Snow åpenbart brukes til toving, har garnet også mange gode egenskaper. Det rene ullgarnet er helt perfekt for nydelige og tykke ullgensere, som kan komme i et stort utvalg av forskjellige modeller. Nedenfor har vi samlet et bredt utvalg av forskjellige gensere, som alle er eller kan strikkes i DROPS Snow.

Se alle gratis oppskrifter for kvinner her

DROPS Snow kan også brukes til å erstatte et bredt utvalg av populære garn som Sandnes Easy, som brukes til et bredt utvalg av populære mønstre. Så det er ikke bare et deilig garn, men også et garn som kan brukes i mange oppskrifter.

Les mer om alternativer til andre garn her

Stell og vask av DROPS Snow

I utgangspunktet trenger du ikke vaske ullgarn. Ull er selvrensende, så hvis det er lukt, er god ventilasjon i noen timer nok. Årsaken til at det anbefales å vaske ullgarn minst mulig er at det over tid slites raskere når det er ubehandlet. På samme måte kan det også være tilrådelig å fokusere vasken på et sted i stedet for å vaske hele genseren.

Imidlertid, hvis den fortsatt trenger vask, må den vaskes i maksimalt 30 grader varmt vann for håndvask for ikke å krympe. Det er også viktig at garnet ikke kommer i tørketrommelen, men i stedet tørkes flatt.

Hvis du vil ha filtgarnet, er det viktig å følge manualen i hvert mønster. Det er imidlertid viktig at den ikke vaskes i vaskemaskinen med vaskemiddel som inneholder enzymer og optiske lysemidler. Dette kan forhindre god toving.

Kjøp Drops Snow her