DROPS karisma

Har du sett på DROPS Karisma, men er du litt i tvil om hvordan du kan bruke garnet best? Da har vi samlet mye kunnskap om garnet, tips om hva det kan brukes til, samt hvordan man best kan bearbeide garnet, slik at prosjektet ditt definitivt blir helt vinklet. Hvis du er i tvil, er vår kundeservice alltid klar til å svare på spørsmålene dine.

Finn DROPS Karisma billig her

Hva er DROPS Karisma?

DROPS Karisma er et 100% ullgarn spunnet av 4 tråder. De 4 trådene er med på å gi garnet en virkelig god dimensjonsstabilitet og styrke, noe som betyr at det kan kategoriseres som sportsgarn. I tillegg til å være et godt og slitesterkt garn, er ullen på toppen også supervasket. Det vil sies at garnet tåler maskinvask på opptil 40 grader. Husk at du kan lese mer om vask og stell av DROPS Karisma lenger ned på siden.

Se hele det store utvalget av ullgarn her

DROPS Karisma dateres tilbake til 1980-tallet, da det som nå var en stor strikkebom. Det er derfor en klassiker som har vært på markedet i mange år og har kommet for å bli. En av fordelene med garn som gjør det så populært er det enorme fargespekteret. Den oppdateres jevnlig med både nye UNI- og MIX-farger, slik at du kan finne de vakreste fargene.

Se hele fargeserien i DROPS Karisma her

Sportsgarn

DROPS Karisma er ekstra sterk og kan derfor kategoriseres som sportsgarn. Sportsgarn er alle garn som har høyere styrke og motstand enn vanlige strikkegarn. Dette gjelder både holdbarhet, men det tåler også for eksempel vann og annet smuss.

Se alle sportsgrene og sokkegarn her

Hvorfor velge DROPS Karisma?

DROPS Karisma er et utrolig deilig ullgarn, som har den perfekte strikkestyrken til mange forskjellige typer prosjekter. Garnet er perfekt for klær som varer i mange år og som tåler slitasje og lignende bruk. Så det er et helt fantastisk helårsgarn.

Finn alle mønstrene med DROPS Karisma her

Les mer om ullgarn her

En annen god grunn til å velge DROPS Karisma er det enorme fargevalget med mange forskjellige nyanser. Med over 40 vakre og unike farger, er du sikker på å finne minst en som appellerer til deg. Fargekartet oppdateres og utvides regelmessig, slik at DROPS Karismas fargevalg holder tritt med tid og modenhet. Det spesielle med fargekortet er også at fargene er en god blanding mellom UNI og MIX-farge. Uni farger er alle solide og sterke farger, som gir kreasjonene et veldig fint utseende. Mix er derimot en harmonisk blanding av nyanser, som gir et vakkert og levende uttrykk.

Utforsk det brede utvalget av farger her

Noe av det beste med garn fra DROPS er at det er av høy kvalitet til en god pris. Her er det mulig å få et veldig godt garn, som selv for større prosjekter ikke kutter budsjettet. Når du kjøper DROPS Karisma fra oss, handler du i en DROPS SuperStore. Dette betyr at vi alltid er oppdatert med de nyeste fargene og selger alle DROPS-produkter.

Finn alt garnet fra DROPS her

Mønstre med DROPS Karisma

Drops Karisma er en av de mest populære DROPS-kvalitetene, og derfor er du også garantert et stort antall mønstre med bare DROPS Karisma.

Se hele det store utvalget av gratis oppskrifter her

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS Karisma er skapt for de beste kvalitetene i garnet. Oppskriftene har alle detaljerte guider, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

Her finner du alle mønstre med DROPS Karisma

Helårsgarnet som fortsetter å gi

DROPS Karisma er åpenbar å bruke på klær på grunn av sin store styrke. Det er også et veldig fint ullgarn, som gjør det bra både i struktur og mønsterstrikking. Når du er ferdig med strikke- eller hekleprosjektet hjemme, kan du trygt vaske garnet på fin- eller ullvask i vaskemaskinen. Så, et veldig godt garn for klær.

Se det store utvalget av strikkevarer for kvinner her

Kjøp DROPS Karisma billig her

Nedenfor har vi samlet et stort antall mønstre for strikkede plagg, der DROPS Karisma brukes. Vi har prøvd å finne forskjellige oppskrifter, så du er sikker på å finne noe for deg. Klikk på bildet for å gå direkte til det digitale mønsteret, slik at du raskt kan komme i gang med ditt neste strikkeprosjekt.

Sokker og sokker

Som nevnt tidligere er DROPS Karisma et sportsgarn, som gjør det ideelt til sokker og strømper. Garnet tåler slitasje, vann og annet smuss, og så kan det vaskes raskt i maskinen. Med det store utvalget av farger er du også sikker på å kunne strikke eller hekle et par sokker som alle vil like.

Se hele det store utvalget av gratis mønstre for strikkede sokker her

Sokkene her er i det populære nordiske mønsteret, som er preget av de fine fargeovergangene og de kreative mønsterkombinasjonene. Sokkene kommer i størrelse 35 og opp til 43. Kast deg inn i dem og sving strikkepinnene med DROPS Karisma.

Finn oppskriften gratis her

Stell og vask av DROPS Karisma

For å få DROPS Karisma til å vare i mange år fremover, er det viktig at den vaskes og tørkes ordentlig. Med veldig få og enkle trinn kan garnet vare i flere generasjoner.

Klær og tilbehør strikket med DROPS Karisma må vaskes fint eller ull maksimalt 40 grader. Deretter må den tørkes flatt for å holde formen. Det er også viktig at det ikke tørkes i tørketrommel eller skylles under vask, da dette vil ødelegge dimensjonsstabiliteten og strukturen til det vakre garnet.

For å oppnå best strikkeresultat, anbefales det også å bruke en nål 4 mm, da du oppnår den beste dimensjonsstabiliteten her. Da er du forsikret om at stingene ikke blir for løse eller for stramme.

Kjøp DROPS Karisma her