DROPS Nepal

Vil du begynne å hekle og strikke i DROPS Nepal, men er i tvil om hvordan du skal nærme deg garnet? Her kan du finne kunnskap om garnets mange gode egenskaper, tips om hva det kan brukes til og triks for hvordan du skal behandle garnet best, slik at det kan holde seg fint i mange år fremover.

Finn DROPS Nepal billig her

Hva er DROPS Nepal?

DROPS Nepal er et garn av to forskjellige ulltyper: Super Fine Alpaca og Peruvian Highland Wool. Her har du muligheten til å få et garn med de beste kvalitetene fra både alpakkaull og den berømte peruanske høylandsull. Det deilige naturlige garnet er ubehandlet, noe som betyr at det bare vaskes og ikke kjemisk behandles før farging. Så det gir et veldig deilig og naturlig garn.

Se hele det store utvalget av ullgarn her

DROPS Nepal er spunnet sammen av tre tråder, noe som gir et vakkert og tydelig stingbilde. De tre trådene gjør garnet veldig rustikt, og det kan være spesielt hyggelig for forskjellige plagg som bluser, hatter og skjerf. Garnet er også fint og mykt med de lange alpakkaene og ullfibrene.

Les mer om ullgarn her

Før ullen blir spunnet i DROPS Nepal blir den kartlagt. Dette betyr at den har veldig løse og frie fibre som er lette å føle. Dette skaper også en veldig fin mikseeffekt i fargene, så garnet er ikke helt rent i fargen, men i stedet med et veldig fint spill. Med nå 42 farger, er det også en god mulighet til å finne den perfekte for ditt neste prosjekt.

Les mer om alpakka-garn her

Se hele fargeserien i DROPS Nepal her

Hvorfor velge DROPS Nepal?

DROPS Nepal må velges hvis du vil ha et vakkert og mykt garn som kan brukes til utrolig mange forskjellige prosjekter. Enten du vil strikke en myk genser, et par klumpete sokker eller filte en bordbeskytter, er DROPS Nepal definitivt et garn for deg.

Finn alle mønstre med DROPS Nepal her

Du må også velge DROPS Nepal på grunn av det store fargespekteret. Med over 50 deilige og unike farger, er du sikker på å finne minst en som appellerer til deg. Fargekartet oppdateres og utvides regelmessig slik at DROPS Nepals fargespekter holder tritt med tiden. Det spesielle med fargekortet er at fargene er en god blanding av UNI og MIX-farge, så du kan definitivt finne noe for din smak.

Se nærmere på Nepals lillebror Lima her

Noe av det beste med garn fra DROPS er at det er av høy kvalitet til en god pris. Her er det mulig å få et veldig godt garn, som selv for større prosjekter ikke kutter budsjettet. Når du kjøper DROPS Nepal fra oss, handler du i en DROPS SuperStore. Dette betyr at vi alltid er oppdatert med de nyeste fargene og selger alle DROPS-produkter.

Finn alt garnet fra DROPS her

Mønstre med DROPS Nepal

Som en av de mest populære DROPS-kvalitetene, sørger DROPS Nepal for et stort antall mønstre, siden det er en så populær kvalitet.

Se hele det store utvalget av gratis oppskrifter her

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS Nepal er laget for de beste kvalitetene i garnet. Oppskriftene er med detaljerte guider og videoer, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

Her finner du alle mønstre med DROPS Nepal

Julepynt med DROPS Nepal

DROPS Nepal tilbyr et vell av forskjellige prosjekter, siden det er et utrolig deilig og allsidig garn med mange gode egenskaper. Det er blant annet et morsomt og koselig prosjekt å hekle og strikke julepynt. Det lett oppblåste ullgarnet gir dekorasjonen en veldig fin struktur, som ikke sees når du bruker bomull eller akryl.

Se det store utvalget av strikkevarer for kvinner her

Kjøp DROPS Nepal billig her

Julepynt kan være hjerter, stjerner og andre hengsler, men kan også enkelt lages som alver og lignende. Man må imidlertid huske å være klar over at når julepynt lages i DROPS Nepal, må den håndvaskes da Nepal ikke tåler maskinvask.

Se de mange forskjellige typene julepynt i DROPS Nepal nedenfor.

Finn de riktige klærne i DROPS Nepal

Enten du er mest for gensere, nydelige cardigans eller hatter, er DROPS Nepal et godt garn for slike prosjekter. Det er et fint varmt garn som passer perfekt til alle typer klær.

Nedenfor finner du et stort antall mønstre som bruker DROPS Nepal. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Stell og vask av DROPS Nepal

Siden ullen i DROPS Nepal er ubehandlet, må garnet alltid vaskes for hånd maksimalt 30 grader. Hvis det vaskes ved høyere temperaturer, begynner garnet å føles, noe som resulterer i at det krymper mye. Når garnet er vasket, må det tørkes flatt for å holde strukturen i garnet - det må ikke henges eller tørkes i tørketrommel.

Kjøp DROPS Nepal her