Syngende koffert med heklede dyr og figurer

En sangkoffert er en liten koffert med mange små, heklede dyr og figurer, som hver representerer en barnesang. Kofferten kan bare fylles med dyrene som passer til barnets favorittlåt og kan bæres hvor som helst. Den fine sangkofferten er en god og stimulerende gave til ditt eget barn eller en i vennekretsen din.

Utforsk det store utvalget av heklede bamser her

Når du begynner å hekle etter en sangkoffert, anbefaler vi alltid å hekle i bomullsgarn. Bomull kan vaskes i maskin i opptil 60 grader, slik at ikke bare smuss, men også bakterier kan fjernes fra de velbrukte dyrene. Bomull kommer også i et stort antall farger, og det er også blant de billigste garnkvaliteter på markedet.

Se vårt store utvalg av bomullsgarn her.

Mange av tipsene og triksene som vi har samlet rundt heklede bamser kan også brukes når vi hekler smådyr og figurer til en syngende koffert. Mange av de samme teknikkene brukes. Det er imidlertid viktig at for å få mest mulig ut av sangkofferten, at dyrene blir gjort relativt små. Jo mindre dyr og figurer, jo mer kan det være i kofferten, og jo flere sanger kan du synge sammen.

Se alle våre tips og triks for heklede dyr her

Hvis du er i tvil om hvilke dyr og karakterer vi har som passer til hvilke sanger, har vi samlet noen nedenfor:

Sang Oppskrift Bilde
Bjørnen Bjørn er en bjørn Teddy Bamser
Peter Kanin Sansekanin
Elefantens vuggesang Ellie Elephant
Tre små soldaterHeklet hær
Det var en gang en ape Aben Alfred
Apple mannTutti Frutti
Søren Banjomus Julemusen Magnus
Julenissen sitter på loftet med julegrøten sin Santa deg