Heklet kroppsmat

Har du noen gang sett de morsomme rugbrødrettene, flotte epler og populære burgere som det er ekstremt populært å hekle til lekekjøkken for barn? Selv om oppskriftene krever flere små porsjoner, er det faktisk ikke så vanskelig å lage de små, deilige rettene med heklenål. Her har vi samlet en rekke forskjellige oppskrifter sammen med tips og triks for hvordan du kan oppnå den beste maten til lekekjøkkenet.

Se det store utvalget av heklet kroppsmat her

Hvilket garn?

Som hovedregel anbefaler vi å bruke bomullsgarn til heklet kroppsmat. Maten har en måte å finne veien til munnen på, og her er bomullsgarn helt ideelt. Garnet er et naturlig garn uten noe plastinnhold. Garnet kan også vaskes opp til 60 grader i maskinen, slik at ikke bare smuss, men også bakterier kan vaskes av.

Les mer om bomullsgarn her

En annen god grunn til å velge bomullsgarn til heklet kroppsmat er at garnet kommer i utrolig mange farger. Mange produsenter produserer bomullsgarn, og de har alle sitt eget fargevalg. Derfor er du også sikker på å finne den perfekte nyansen for eplet eller pizzaskorpen hos oss.

Bomullsgarn - Se det store utvalget her

Ta en titt på Garn og farger , som i deres utvalg av bomullsgarn har 100 forskjellige farger å velge mellom. Her er det en reell mulighet til å leke med nyansene, slik at riktig resultat oppnås. Garnet er også ekstremt populært, siden det er bomull av høy kvalitet og derfor veldig hyggelig å jobbe i. Bomull er også en av de billigste garnkvalitetene på markedet.

Utforsk det store utvalget av bomullsgarn fra garn og farger her

Hvilken heklenål?

Som med så mange andre mønstre, avhenger størrelsen på heklenålen av hvilket mønster du skal begynne med. Som hovedregel må størrelse 2-2,5 for 8/4 bomullsgarn og 3,5-4,0 mm for 8/8 bomullsgarn brukes til heklet kroppsmat. Dette er imidlertid alltid et estimat, så det er viktig å se nærmere på hvilken heklenål som brukes i mønsteret.

Bli klokere på heklenålene våre her

Det salte kjøkkenet

Det er sjelden noe deiligere enn en god skiverpizza, og den skal ikke dispenseres på det lille kjøkkenet. Her kan du lage nøyaktig den fyllingen du finner best egnet til den heklede pizzaen, slik at du kan få akkurat den typen pizza du vil ha.

I tillegg til pizza kan vi også tilby oppskrifter på andre delikatesser som pølser, sushi, burgere og mye mer. Mulighetene er mange. Du kan også ta litt fra en oppskrift og legge til den andre slik det passer deg. Gjør heklet kroppsmat til en lek.

Det søte kjøkkenet

Hvis du vil komme i gang på det søte kjøkkenet, så har vi heldigvis også et stort antall oppskrifter på de søte godbitene. Vi kan også tilby alt til isbutikken med flere typer heklet is. Her er det mulig å skape akkurat den smaken ved å gjøre små endringer i fargene på iskulene.

Spill ved å sy og brodere små detaljer på heklet kroppsmat som strøket sukker, smuler og sjokolade, slik at maten ser enda mer realistisk ut.

Grønnsakene og frukten

Selv om det er deilig med både søte kaker og gode burgere, ikke glem grønnsakene og fruktene. Her har vi samlet et stort antall oppskrifter i en grønn kurv, slik at du kan finne akkurat den oppskriften som passer deg. Velg mellom banan, gulrot, kiwi, sopp, eple, appelsin, jordbær og pære. Så det er mange muligheter for å også komme i gang med den grønne kurven med alt det beste fra hagen.

Finn oppskriftene her

Vi håper du finner deg selv fullt utstyrt for å begynne å hekle kroppsmat.

Nytt :-)