DROPS Air

Er du i tvil om hva DROPS Air er for en type garn og hva den kan brukes til? Så har vi samlet mye god kunnskap og tips om hvordan du får best resultat med det populære garnet fra DROPS. Garnet er et av de mest populære garnene, og det kan vi forstå. Det er et veldig pent og luftig garn, som gir lette og luftige plagg, men som også er utrolig varmt og behagelig mot huden.

Finn DROPS Air billig her

Hva er DROPS Air?

DROPS Air er et såkalt “Blow” -garn, som produseres av en av Nordens største garnprodusenter, DROPS. DROPS har et enormt utvalg av forskjellige typer garn i alt fra alpakka til bomull , men Air garn er helt klart en av de mest populære samlingene.

Se alle DROPS garn her

I motsetning til mange andre garner blir ikke DROPS Air spunnet, slik vi kjenner det fra den klassiske kabelstrukturen. Fibrene fra alpakka og merinoull blåses i stedet inn i en tynn sokk av polyamidnett, som holder fibrene faste og jevnt fordelt. Dette betyr også at garnet er utrolig lett og ved å strikke i DROPS Air kan du oppnå ca 30-35% lettere klær enn normalt spunnet garn i samme tykkelse.

Les mer om alpakka-garn her

Drops Air er et tykt og tykt garn som gjør det utrolig bra på tykkere nåler rundt 5-6 mm. Det er derfor også ideelt å velge om du vil strikke i et garn der resultatet er super fint, men hvor strikketiden er lav.

Se alle garnene våre til nål 5 her

Hvorfor velge DROPS Air?

Som navnet antyder, er DROPS Air et utrolig lett og luftig kvalitetsgarn. DROPS Air er ekstremt nyttig for strikking og hekling av klær og er ofte inkludert i både nydelige gensere, jakker, luer og tepper, i tillegg til at det er et lett garn, er det også veldig slitesterkt.

Se det store utvalget av mønstre med DROPS Air her

Drops Air har også et stort fargevalg. Foreløpig kommer DROPS Air i 35 forskjellige fargenyanser, men den utvides stadig med nye og spennende farger. Det betyr også at du er garantert et kvalitetsgarn der du kan strikke eller hekle et produkt i nøyaktig ønsket farge. Nederst på siden kan du se det store utvalget av farger.

Du må derfor være DROPS Air hvis du leter etter et garn av ekstremt høy kvalitet og med helt unike egenskaper. Det deilige blandegarnet er den ideelle kombinasjonen av alpakka, ull og polyamid, som skaper det perfekte garnet for strikking og hekling av klær for alle årstider.

Les mer om ullgarn her

Kjøp DROPS Air her

Mønstre med DROPS Air

Siden DROPS Air er en utrolig populær kvalitet, kan du også velge mellom et stort utvalg av deilige mønstre med garnet.

Kjøp DROPS Air her

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS Air er laget for de beste kvalitetene til DROPS Air. Oppskriftene har alle detaljerte guider, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

Finn alle mønstrene med DROPS Air her

DROPS Air er også en veldig god erstatning for annet ullgarn. Dette betyr at den kan brukes i populære oppskrifter fra f.eks. PetiteKnit, MyFavouriteThing Knitwear og andre populære strikkedesignere. Vi har derfor samlet en guide om hvordan du finner det beste alternativet.

Finn en guide til garnalternativer her.

Kan DROPS Air brukes til gensere?

En av de mest populære plaggene å strikke i DROPS Air er nydelige, klumpete gensere. DROPS Air passer perfekt til både strukturstrikk og kabelmønster, da den vakre strukturen i garnet skiller seg fint ut med mønsterstrikking. Nedenfor har vi samlet en rekke flotte gensere i DROPS Air, som du kan komme i gang med.

Finn DROPS Air her

Hvis du vil begynne å strikke en bluse i DROPS Air, kan vi sannsynligvis ikke komme oss rundt denne vakre vårblusen. Med de vakre, store bufferhylsene og detaljert teksturmønster, er dette et mønster for den mer erfarne strikkeren. Heldigvis er det rikelig med hjelp å finne i oppskriften, der både videoer og gode beskrivelser av de forskjellige trinnene finnes.

Du kan lese mer om oppskriften her

Er du mer i å hekle en bluse i DROPS Air? Denne vakre blusen er fylt med vendinger og avlastningssømmer, som kan utfordre solbrentet. Heldigvis er detaljerte diagrammer, beskrivelser og videoer inkludert, slik at du kan komme i gang med å hekle en bluse i DROPS Air. Blusen her er heklet i 02 Wheat, som er en utrolig vakker, lys beige farge. Fargen er perfekt for alle årstider, og er også veldig bra hvis du ikke vil ha en helt hvit bluse.

Finn oppskriften her

Se hele det store utvalget av farger i DROPS Air her

DROPS Air for strikkevarer til kvinner

I tillegg til deilige mønstre for hjemmelagde bluser, kan DROPS Air også enkelt brukes til en strikket vest. Faktisk er denne fra GarnStudio en veldig populær vest for sin tidløse snitt og moderne ribdetaljer. Vesten er veldig enkel og anbefales for nybegynnere, da den veksler mellom ribbeina og rillestrikk. Vesten her er strikket i DROPS Air i fargen 10 Fog, men med 35 forskjellige farger å velge mellom, kan du definitivt finne en til deg selv.

Se den vakre vesten her og bestill garn

Selvfølgelig bør du ikke la deg lure av et par nydelige koftetrær i DROPS Air. Begge koftene er strikket i patent, noe som er en super morsom og rask strikketeknikk. Shout for Winter, den hvite kofta, er strikket i et falskt patent, mens den lyseblå, Avriel Cardigan, er strikket i full patent. Begge koftene er perfekte for bruk om sommeren i form av en fin sommerjakke, men kan også brukes om vinteren for å holde armene varme. Shout for Winter er også strikket i 2 tråder Air, som kan erstattes av en tråd Wish, men du kan lese mer om det nedenfor.

Finn oppskriften på Avriel Cardigan her

Stikk inn i Shout for Winter-kofta her

Finn DROPS Air her

DROPS Air for strikking til barn

DROPS Air er ideell for strikking for barn, ettersom garnet er helt riperfritt, noe som betyr at alle kan bruke det. I tillegg til å være helt riperfritt, kommer garnet også i mange kule farger, som definitivt faller i barnets smak. Nedenfor finner du en rekke forskjellige mønstre for strikkede vester, bluser og hatter til barn. Da kan du begynne å strikke godt og trygt med DROPS Air for barn.

Hva er forskjellen mellom DROPS Air og DROPS Wish?

Den nylig lanserte DROPS Wish og DROPS Air har mange av de samme funksjonene, så det kan være vanskelig å se forskjellen mellom de to. Hovedforskjellen er imidlertid at DROPS Wish er dobbelt så tykk som DROPS Air. Dette betyr at 1 tråd DROPS Wish tilsvarer to tråder DROPS Air. Så det er smart hvis du har et mønster der du må bruke to tråder med Air, men ikke helt finner riktig fargenyanse. Da vil vi anbefale deg å ta en titt på DROPS Wish.

Finn og kjøp DROPS Air her

Les mer om DROPS Wish her