Hoooked Zpagetti

Innhold: Bomull og litt elastan - 100% resirkulert t-skjortegarn

Vekt/Lengde: ca. 850 gram = ca. 120 m

Anbefalte pinner: 12-15 mm

Vask: Håndvask, maks 30 ° C / Tørk flatt

Se alle stoffgarnene våre her

98,10 NOK
109,00 NOK
Du sparer: 10,90 NOK
Tilgjengelighet: Bare 6 vare(r) igjen på lager

Hoooked Zpagetti

Hver Zpagetti-nøkkel er unik, og bildet viser noen av de forskjellige nyanser / farger som nøkkelen kan ha. Dette betyr at nøkkelen kan ha en annen farge / nyanse enn vist på bildet. Hvis du har et ønske om fargen, kan du skrive en kommentar til bestillingen. Hver tast veier ca. 850 gram og kommer alltid som en nøkkel, selv om bildet viser mer enn en nøkkel.

Zpagetti er laget av resirkulerte tekstilrester, noe som betyr at det ikke er fargestoffer, som med andre garn, og dermed er hver ngl unik. I tillegg er tykkelsen på tråden ikke den samme, men varierer i motsetning til andre garn. Hvis du bestiller flere nøkler i samme farge, sender vi alltid de som er mest lik hverandre. Dvs. de kan ha forskjellige nyanser selv om du bestiller samme farge. Skriv gjerne hvis du har et ønske om nyanse.

Denne store Hoooked Zpagetti-nøkkelen er det originale 100% resirkulerte t-skjortegarnet og har en løpslengde på 120 m. Hver nøkkel blir til ca. 50x50 cm når den enten er strikket eller heklet. Den nøyaktige vekten varierer, men er rundt 850 gr.

Bildet med 3 nyanser viser hvordan fargen kan se ut. Når du kjøper 1 zpagetti ngl, får du 1 ngl i 1 nyanse, som er på bildet eller er i nærheten av nyanser på bildet. Hvis du har et ønske om farge, kan du skrive det i kommentarfeltet for bestillingen din.

Dette tykke t-skjortegarnet gir et veldig fast og robust resultat. Det er veldig godt egnet for å lage en smart strikket puff, pute, lampeskjerm eller et stort heklet teppe. De fleste zpagetti-nøkler er bomull med litt elastan. Vi anbefaler en heklenål eller strikkepinne 12-15 mm, avhengig av dine preferanser.

Dette garnet er håndplukket og valgt av Hoooked Production Center i Portugal. På den måten har Hoooked full kontroll over arbeidsforhold og produksjonsstandarder. Hoooked Zpagettis stoff oppfyller den europeiske REACH-standarden for sikkerhet ved bruk av fargekjemikalier.

MERK! Hver Zpagetti-nøkkel er unik, og bildet viser noen av de forskjellige nyanser / farger som nøkkelen kan ha. Dvs. nøkkelen kan ha en annen farge / nyanse enn vist på bildet. Hvis du har et ønske om fargen, kan du skrive en kommentar til bestillingen. Hver tast veier ca. 850 gram og kommer alltid som en nøkkel, selv om bildet viser mer enn en nøkkel. Siden Zpagetti er laget av resirkulerte tekstilrester, er det ingen fargestoffer, som med andre garn. I tillegg er tykkelsen på tråden ikke den samme, men varierer i motsetning til andre garn.

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: